SUPERLEAGUE FORMULA

Ο φοβερός Ντριφτ στο Sport24.gr

Ο φοβερός Ντριφτ στο Sport24.gr

Ο Κρις βαν ντερ Ντριφτ ήταν, χωρίς καμιά αμφισβήτηση, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τρίτου πρωταθλήματος της Superleague Formula. Μετά τον τραυματισμό του ο Ολλανδός αγωνίστηκε στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στη Ναβάρα και μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Sport24.gr.

Είναι ο άνθρωπος που κέρδισε ακόμα περισσότερο κοινό. Με τις εμφανίσεις του οδήγησε τον Ολυμπιακό στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος και αν δεν είχε το σοβαρό ατύχημα στο Μπραντς Χατς θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο πρώην πιλότος του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με το σπορ, γεγονός που φάνηκε τόσο κατά την κλήρωση της Παρασκευής (22/10) στην Plaza del Castillo , όσο και στο πάρτι της Superleague Formula για το τέλος μιας επιτυχημένης χρονιάς, όπου ο Ντριφτ αποθεώθηκε όταν πήρε το μικρόφωνο για να μιλήσει.

Στον τελευταίο αγώνα, ο Ντριφτ φόρεσε την φόρμα της Γαλατασαράι και όχι του Ολυμπιακού - όπως ήταν η μεγάλη του επιθυμία. Ο λόγος είναι ότι δεν πρόλαβε να δηλωθεί, μιας και ο Μπεν Χάνλεϊ που τον είχε αντικαταστήσει είχε ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του.

Το Sport24.gr μίλησε με τον Ντριφτ, λέγοντας ότι θέλει να αγωνιστεί του χρόνου με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν παρέβλεψε να ευχαριστήσει τον κόσμο της πειραϊκού συλλόγου για την ολοκληρωτική τους στήριξη κατά το διάστημα που ήταν στο κρεβάτι της ανάρρωσης.

Ήσουν στην τρίτη θέση των πιλότων με τα περισσότερα κερδισμένα χρήματα.

" Ναι, ήταν όμορφο αυτό και για μένα και για τον Ολυμπιακό να κερδίσω τόσα χρήματα (σ.σ 325.000 ευρώ), αλλά έχασα αρκετούς αγώνες (σ.σ λόγω του τραυματισμού του), νομίζω ότι αν συνέχιζα θα ήμασταν σίγουρα σε θέση να παλέψουμε για την πρώτη θέση του πρωταθλήματος".

Ήταν δύσκολος ο τελευταίος αγώνας για σένα μετά τον τραυματισμό σου, πως αισθάνθηκες;

" Ήμουν σε καλή φυσική κατάσταση, όλα ήταν φυσιολογικά, δυστυχώς άλλαξα ομάδα, δεν υπήρχε άλλη επιλογή για μένα να οδηγήσω".

Αν δεν είχες το ατύχημα θα είχε πάρει ο Ολυμπιακός τον τίτλο;

" 100%. Δεν υπήρχε πρόβλημα, σε κάθε αγώνα γινόμασταν όλο και καλύτεροι".

Πώς είδες τον Ολυμπιακό στον τελευταίο αγώνα. Ξέρεις το μονοθέσιο καλύτερα από τον καθένα. Τι έφταιξε και δεν πήγε καλά; Ο πιλότος, το μονοθέσιο;

"Είναι δύσκολο να πω επειδή οδηγούσα, ήταν ένα δύσκολο σαββατοκύριακο, ήθελα να πάρω μια καλή θέση, αν πω κάτι μπορεί να είναι λάθος επειδή δεν είχα συμμετοχή στην ομάδα".

Ο κόσμος του Ολυμπιακού σού έδειξε τη μεγάλη συμπαράστασή του, μετά το ατύχημά σου, μέσω του facebook σου.

" Ήταν απίστευτο, ειδικά μετά το ατύχημα είδα πολλούς φίλους από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όταν μάλιστα έγραψα ότι δεν θα αγωνιστώ για τον Ολυμπιακό απάντησαν..."

Η Γαλατασαράι είναι τούρκικη ομάδα, ξέρεις... ήταν σα να πήγαινες στον Παναθηναϊκό, στο μεγαλύτερο αντίπαλο του Ολυμπιακού.

"Ναι, αλλά δεν ήταν δική μου απόφαση, δεν αποφάσισα εγώ, απλά ήμουν χαρούμενος που οδήγησα πάλι".

Σχεδιάζεις να τρέξεις για τον Ολυμπιακό του χρόνου;

"Ναι, θα ήταν απόλυτα καλό, είμαστε σε συζητήσεις τώρα".

Διαπραγματεύεστε με τον κύριο Γκούντερ (σ.σ αφεντικό της GU Racing που ανήκει ο Ολυμπιακός);

"Ναι, θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε κάτι πολύ καλό του χρόνου, κοιτώντας και τα αποτελέσματα του πρώτου μισού μας δείχνουν ότι μπορούμε να συνεχίσουμε αυτήν την καλή προσπάθεια του χρόνου".

Πότε θα ξέρουμε;

"Δεν είμαι σίγουρος, δεν είμαι σίγουρος".

Θα ήθελες να πεις κάτι στο ελληνικό κοινό και στους φίλους του Ολυμπιακού;

"Απλά ευχαριστώ για την στήριξή τους, ήταν όλοι εκεί μετά το ατύχημα, οπότε τους ευχαριστώ πάρα πολύ".

Σχεδιάζει κάτι, τώρα που τέλειωσε η Superleague Formula;

"Όχι, το πρώτο μέλημά μου είναι να αποκτήσω την φυσική μου κατάσταση ξανά, είμαι σε ειδικό πρόγραμμα, αυτός σήμερα ήταν ο πρώτος αγώνας, οπότε πρέπει να κοιτάξω τον επόμενο χρόνο".

Ο Ντριφτ στην κάμερα του Sport24.gr:


TAGS SUPERLEAGUE FORMULA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ