FORMULA 1

Μικ Σουμάχερ: "Γεια σε όλους, θέλω να σας πω ότι είμαι καλά"

Μικ Σουμάχερ: "Γεια σε όλους, θέλω να σας πω ότι είμαι καλά"

Ο Μικ Σουμάχερ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter διαβεβαίωσε τους πάντες ότι είναι καλά στην υγεία του και ότι αυτός και η ομάδα του θα επιστρέψουν δυνατότεροι.

Ο Μικ Σουμάχερ τρόμαξε τους πάντες, έπειτα από σφοδρή σύγκρουση που είχε κατά τη διάρκεια του Q2 των κατατακτηρίων του GP της Σαουδικής Αραβίας. Μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έχει τραύματα, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Ο Σουμάχερ με μήνυμά του στα social media διαβεβαίωσε τους πάντες ότι είναι καλά στην υγεία του, ενώ τόνισε πως η Haas θα επιστρέψει πιο δυνατή: "Γεια σε όλους, θέλω να πω ότι είμαι καλά. Σας ευχαριστώ για όμορφα μηνύματα. Ένιωθα πολύ καλά το αυτοκίνητο, θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί".

Θυμίζουμε πως η Haas ενημέρωσε πως ο Μικ Σουμάχερ δεν πρόκειται να δώσει το "παρών" στον αγώνα της Κυριακής 27 Μαρτίου, στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας. Το μείζον όμως είναι πως έχει ήδη πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, όντας πλέον στο ξενοδοχείο του.

TAGS FORMULA 1 F1 ΜΙΚ ΣΟΥΜΑΧΕΡ HAAS GP ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ