ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μεγάλος διαγωνισμός από το SPORT24 και την Γκοργκόλης Α.Ε.: Διεκδίκησε ένα scooter DAYTONA

Μεγάλος διαγωνισμός από το SPORT24 και την Γκοργκόλης Α.Ε.: Διεκδίκησε ένα scooter DAYTONA

Το SPORT24 σε συνεργασία με την Γκοργκόλης Α.Ε. τρέχουν έναν διαγωνισμό και σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα scooter DAYTONA FAME 125.

Ένας μεγάλος διαγωνισμός τρέχει στο Instagram του SPORT24. Σε συνεργασία με την Γκόργκολης Α.Ε. σας δίνουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε ένα scooter της DAYTONA αξίας 3.000€.

Πρόκειται για το FAME 125 με κορυφαίες επιδόσεις με 14,6 ίππους και κατανάλωση μόλις 2,5 λίτρα ανά 100 χλμ. Με Start & Stop και μοναδικό σύστημα ηλεκτρικής υποβοηθούμενης ενέργειας κατά την επιτάχυνση για μέγιστη οικονομία το scooter της DAYTONA υπόσχεται κορυφαίες επιδόσεις.

Την ίδια ώρα διαθέτει μεγάλα δισκόφρενα, σύστημα CBS για μεγαλύτερη ασφάλεια και εντυπωσιακό σύστημα αναρτήσεων για την κατηγορία. Μάλιστα, μπορείς να το οδηγήσεις και χωρίς δίπλωμα οδήγησης μοτοσικλέτας*.

Το DAYTONA FAME 125 έχει πρακτική σχεδίαση με επίπεδο πάτωμα, χώρους και ανέσεις ( 12V παροχή, θύρα USB, γάντζος αποσκευών, επιπλέον ντουλαπάκι αποθήκευσης).

Επιπρόσθετα έχει LED φωτιστικά σώματα, είναι KEYLESS και έχει και ψηφιακή οθόνη ενδείξεων.

Πώς μπορείς να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό που θα τρέχει μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου; Με τρία απλά βήματα.

  1. LIKE το post
  2. FOLLOW @sport24, @s24matchcenter και @daytonamotors.gr
  3. ΚΑΝΕ MENTION 3 φίλους στα σχόλια

* Προϋπόθεση η κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου. Δείτε αναλυτικότερα τις προϋποθέσεις για οδήγηση με δίπλωμα αυτοκινήτου: https://www.gorgolis.gr/isodynamia-diplomaton-proypotheseis


TAGS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ