SUPERLEAGUE FORMULA

Με Χάνλεϊ στην Ιταλία

Με Χάνλεϊ στην Ιταλία

Ο αντικαταστάτης του Κρις Βαν Ντερ Ντριφτ θα είναι ο Άγγλος πιλότος, Μπεν Χάνλεϊ.

Ο πρόεδρος της GU Racing, Γκούντερ Γουάιτμαϊερ, όπου ανήκει ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μπεν Χάνλεϊ, ώστε ο Άγγλος να αγωνιστεί με το "ερυθρόλευκο" μονοθέσιο στην Άντρια της Ιταλίας στις 5 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 25χρονος πιλότος προτιμήθηκε από τον περσινό πιλότο της ομάδας, Εστέμπαν Γκεριέρι, επειδή γνωρίζει την πίστα.

Ο Χάνλεϊ τον τελευταίο καιρό τρέχει στην πίστα για λογιαριασμό της Pirelli. Η ιταλική κατασκευάστρια εταιρία του χρόνου θα προμηθεύει τη Formula 1 με τα ελαστικά της και έχει ξεκινήσει τα tests, ώστε να είναι έτοιμη για τη νέα χρονιά.

Από το 2005 μέχρι το 2009 έχει αγωνιστεί σε πρωταθλήματα όπως Formula Renault 2.0 Italia, Eurocup Formula Renault 2.0, Formula Renault 2.0 UK, Formula Renault 3.5 Series, GP2 Asia Series, GP2 Series και Euroseries 3000.

Σε 73 αγώνες που έχει τρέξει έχει αναδειχθεί νικητής δέκα φορές, αλλά στην Ιταλία ανανέται να έχει προβάδισμα λόγω του ότι γνωρίζει την πίστα καλύτερα από τους αντιπάλους του.

Όσον αφορά τον Κρις Βαν Ντερ Ντριφτ, ο Νεοζηλανδός πιλότος αναρρώνει στην Αγγλία, ώστε να επανέλθει στο GP της Πορτογαλίας στην πίστα του Πορτιμάο (19/9).

TAGS SUPERLEAGUE FORMULA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ