WRC

Ημερολόγια 2023 από αγώνες αυτοκινήτου του σήμερα και του χτες

Ημερολόγια 2023 από αγώνες αυτοκινήτου του σήμερα και του χτες
Rally Calendar 2023 “The Wider View” MCKLEIN

Τρία ξεχωριστά Motorsport Calendars 2023, ιδανικά για δώρο στους λάτρεις του αυτοκινήτων και των αγώνων.

Τα smartphones αποτελούν πλέον το απόλυτο καθημερινό μας εργαλείο, ακόμη και σε ότι έχει να κάνει με τον προγραμματισμό της ημέρας/εβδομάδας/μήνα/έτους. Παρόλα αυτά, τα έντυπα ημερολόγια διατηρούν ακόμη την αίγλη του συλλεκτικού και του ξεχωριστού, είτε διακοσμούν έναν τοίχο, είτε είναι επιτραπέζια. Ένα κλασικό ημερολόγιο έχει διαχρονική αξία και αποτελεί ιδανικό δώρο αυτή την περίοδο. Ειδικά για τους λάτρεις του motorsport, βρήκαμε τρία αγωνιστικά συλλεκτικά ημερολόγια της McKlein. Φυσικά, μπορείτε να αναζητήστε και άλλα ημερολόγια αλλά και πλήθος βιβλίων στο www.rallyandracing.com/en/#emotion—start.

Rally Calendar 2023 “The Wider View”: Για τους λάτρεις του WRC

Ημερολόγια 2023 από αγώνες αυτοκινήτου του σήμερα και του χτες
Rally Calendar 2023 “The Wider View” MCKLEIN

Με σχεδόν ένα μέτρο πλάτος και με εξαιρετικές φωτογραφίες, το επίσημο ημερολόγιο τοίχου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA παραμένει το μεγαλύτερο του είδους του. Το τεράστιο πανοραμικό ημερολόγιο «McKlein Rally 2023 – The Wider View» αναδεικνύει μοναδικά τη γοητεία των ράλι, μέσα από ασυνήθιστες προοπτικές και ιδιαίτερες φωτογραφικές τεχνικές.

Πανίσχυρα αυτοκίνητα και πανέμορφα τοπία σε χώμα, άσφαλτο και χιόνι: Οι φωτογράφοι παρουσιάζουν τα κορυφαία πληρώματα του WRC, από τον πρωταθλητή Kalle Rovanpera και τον Ott Tänak στις μαγευτικές παγωμένες συνθήκες του Monte-Carlo, μέχρι τον Thierry Neuville που κυριολεκτικά πετάει μέσα από τα φινλανδικά δάση, αλλά και τον βετεράνο σταρ Sebastien Loeb στην σκόνη της Κένυα. Όπως πάντα, υπάρχουν δύο σελίδες ανά μήνα για να διαλέξετε. Αυτό μεταφράζεται συνολικά σε 25 εντυπωσιακές φωτογραφίες σε πανοραμική μορφή. Θα το βρείτε σε έκδοση σπιράλ διαστάσεων 40x95 cm.

Motorsport Classic 2023: Ένα νοσταλγικό ταξίδι στην ιστορία των αγώνων

Ημερολόγια 2023 από αγώνες αυτοκινήτου του σήμερα και του χτες
Motorsport Classic 2023 MCKLEIN

Το Targa Florio, η “Πράσινη Κόλαση” του Nurburgring, το Ράλι Monte-Carlo και άλλοι διαχρονικά σπουδαίοι αγώνες συνθέτουν το πιο πρόσφατο ημερολόγιο τοίχου της σειράς “Motorsport Classic” που καλύπτει μεγάλες στιγμές του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ένα νοσταλγικό ταξίδι στην ιστορία των αγώνων με πανέμορφες εικόνες από τις πιο διάσημες πίστες και τα πιο συναρπαστικά ράλι.

Από το Chaparral 2G μέχρι τα καθαρόαιμα αγωνιστικά αυτοκίνητα από το Maranello και το Zuffenhausen, το Ford GT40 και το Mini Cooper, από τον Graham Hill, τον Pedro Rodriguez μέχρι τον Paddy Hopkirk και τον Gerhard Mitter. Ή τον Walter Rοhrl που ντριφτάρει με τη Lancia Stratos του σε ένα άγριο χιονισμένο σκηνικό. Όπως πάντα, αυτό το κλασικό ημερολόγιο προσφέρει μια επιλογή από δύο ασπρόμαυρες σελίδες για κάθε μήνα σε διαστάσεις 67x48 εκατοστά, με μια μίνι ιστορία για κάθε εικόνα και συνολικά 26 σελίδες.

Επιτραπέζιο Ημερολόγιο Ράλι 2023: Η ιστορία συναντά το παρόν

Ημερολόγια 2023 από αγώνες αυτοκινήτου του σήμερα και του χτες
Επιτραπέζιο Ημερολόγιο Ράλι 2023 MCKLEIN

Κλασικό ή μοντέρνο; Το “Επιτραπέζιο Ημερολόγιο Ράλι 2023” θέτει για άλλη μια φορά στους θαυμαστές του το δίλημμα της εναλλαγής ανάμεσα σε ένα κλασικό ή ένα πρόσφατο highlight του WRC. Κάθε 14 ημέρες, υπάρχουν δύο φωτογραφίες για να διαλέξετε: η μία από το σημερινό WRC, η άλλη από την ιστορία των ράλι. Και οι δύο μπορούν να ανταλλάσσονται με μια μικρή κίνηση.

Υπάρχει κάτι για όλους, είτε πρόκειται για τα νέα υβριδικά Rally1 όπως τα Toyota GR Yaris, Hyundai i20 N και Ford Puma από την τρέχουσα σεζόν είτε για ένα κλασικό Opel Kadett GT/E, Peugeot 205 Turbo 16 ή Subaru Legacy. Απολαύστε τις καλύτερες εικόνες από το πλήθος της σπάνιας αρχειοθήκης της McKlein με την καλύτερη δράση στα ράλι, προφίλ οδηγών και παρασκήνια των αγώνων από μία ιδιαίτερη, καλλιτεχνική ματιά. Διατίθεται σε έκδοση σπιράλ 56 σελίδων και διαστάσεων 14x11,5 cm.

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ