SUPERLEAGUE FORMULA

Η SLF γίνεται... παγκόσμια

Η SLF γίνεται... παγκόσμια

Το καλεντάρι της Superleague Formula για το 2011 θα περιλαμβάνει αγώνες στην Ρωσία, Βραζιλία, Κίνα, Νέα Ζηλανδία και Μέση Ανατολή, όπου και θα διεξαχθούν έξι από τα δώδεκα Grand Prix της διοργάνωσης.

Η Superleague Formula θα είναι το πρώτο Πρωτάθλημα μονοθεσίων που θα πραγματοποιηθεί στην Ρωσία, στο σιρκουί Smolensk Ring.

Τον Σεπτέμβριο του 2011 η Superleague Formula θα επιστρέψει στην Κίνα, ενώ τον Οκτώβριο θα μεταφερθεί στην Βραζιλία για την διεξαγωγή δύο Grand Prix, το ένα εκ των οποίων στην πίστα Curitiba.

Τα δύο τελευταία Grand Prix εκτός Ευρωπαϊκών συνόρων θα πραγματοποιηθούν τον Νοέμβριο στη Μέση Ανατολή και τη Νέα Ζηλανδία.

Η έναρξη της τέταρτης σεζόν του Πρωταθλήματος θα γίνει στο πορτογαλικό σιρκουί του Estoril το διήμερο 28/29 Μαΐου. Στην συνέχεια το Πρωτάθλημα θα επισκεφθεί το Assen τον Ιούνιο, τα σιρκουί Navarra, Magny-Cours και Zolder σε διαδοχικά Σαββατοκύριακα τον Ιούλιο και το Donington Park τον Αύγουστο.

Ρόμπιν Ουέμπ, Διευθυντής Αγωνιστικού Τμήματος της Superleague Formula: " Το 2010 η Superleague Formula έκανε ένα σημαντικό βήμα μπροστά, όταν επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Κίνα για την διεξαγωγή δύο Grand Prix. Το καλεντάρι του 2011 περιλαμβάνει ένα καλοσχεδιασμένο συνδυασμό αναγνωρισμένων και καινούργιων σιρκουί σε τέσσερις διαφορετικές ηπείρους, γεγονός που μας κάνει να ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε την μοναδική διοργάνωση της Superleague Formula σε νέους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο".

Το καλεντάρι Superleague Formula 2011

Round Circuit Date

Round 1 Portugal Estoril 28/29 Μάιος

Round 2 Holland Assen 4/5 Ιούνιος

Round 3 Spain Circuito de Navarra 2/3 Ιούλιος

Round 4 France Magny-Cours 9/10 Ιούλιος

Round 5 Belgium Zolder 16/17 Ιούλιος

Round 6 UK Donington Park 6/7 Αύγουστος

Round 7 Russia Smolensk Ring 10/11 Σεπτέμβριος

Round 8 China TBC 24/25 Σεπτέμβριος

Round 9 Brazil Curitiba 8/9 Οκτώβριος

Round 10 Brazil TBC 15/16 Οκτώβριος

Round 11 Middle East TBC 12/13 Νοέμβριος

Round 12 New Zealand TBC 26/27 Νοέμβριος

TAGS SUPERLEAGUE FORMULA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ