MOTOGP 125CC

Η Πάρις Χίλτον στο MotoGP!

Η Πάρις Χίλτον στο MotoGP!

Η γνωστή και μη εξαιρετέα Πάρις Χίλτον θα "κατεβάσει" τη δική της ομάδα στα 125cc το 2011. Στις 18 Δεκεμβρίου η παρουσίαση.

Κάτι μας λέει ότι η Πάρις Χίλτον δεν θα αφήσει αναβάτη για αναβάτη ήσυχο! Η διάσημη κληρονόμος της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων θα "κατεβάσει" τη δική της ομάδα στα 125cc.

Σύμφωνα με έγκυρη ισπανική ιστοσελίδα πρόκειται για την ομάδα "SuperMartxé VIP by Paris Hilton", η οποία είναι ισπανικών συμφερόντων. Άρα η Χίλτον δεν θα βάλει χρήματα, παρά μόνο θα προσθέσει την... εικόνα της για κάλυψη από τα ΜΜΕ.

Η παρουσίαση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 18 του μήνα στη Μαδρίτη. Η ξανθιά επιχειρηματίας θα ταξιδέψει στην ισπανική πρωτεύουσα για να βρεθεί στο πλευρό των συνεργατών της. Των Νάνο, Τσάβι Μορένο και Ρίκαρντ Γκαρίγκα.

Αναβάτες της ομάδας θα είναι ο Ισπανός Σέρχιο Γκαντέα και ο νεαρός Μάβερικ Μπινάλες, πρωταθλητής στο ευρωπαϊκό και στο ισπανικό πρωτάθλημα 125cc.

Η εν λόγω ομάδα θεωρείται δυνατή, καθώς επικεφαλής στην ομάδα των μηχανικών είναι ο Ιταλός Ροζάνο Μπράτσι, ένας από τους θρύλους της Aprilia.

TAGS MOTOGP 125CC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ