CUPRA

Η CUPRA στο Race Of Champions 2023 με το UrbanRebel Racing Concept

Η CUPRA στο Race Of Champions 2023 με το UrbanRebel Racing Concept
CUPRA

Οι καλύτεροι οδηγοί αγώνων του κόσμου θα κοντραριστούν στον φετινό Αγώνα των Πρωταθλητών με δύο 100% ηλεκτρικά CUPRA UrbanRebel Racing Concept σε πίστα χιονιού και πάγου.

Η CUPRA θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στο Race Of Champions 2023. Η Ισπανική εταιρία θα διαθέσει δύο πλήρως ηλεκτρικά CUPRA UrbanRebel Racing Concept στη φετινή διοργάνωση, όπου οι κορυφαίοι οδηγοί αγωνίζονται ο ένας εναντίον του άλλου σε μία σειρά αγώνων με πανομοιότυπα αυτοκίνητα. Πρόκειται με απλά λόγια για ένα “knockout” διαγωνισμό στον οποίο ο νικητής στέφεται “Πρωταθλητής Πρωταθλητών”.

Στη φετινή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 28-29 Ιανουαρίου στο Pite Havsbad της βόρειας Σουηδίας, 100 χιλιόμετρα περίπου από τον Αρκτικό Κύκλο, οι διαγωνιζόμενοι θα βρεθούν πίσω από το τιμόνι του 100% ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου που έχει συνεχή ισχύ 340 ίππων, ενώ μπορεί στιγμιαία να φτάσει έως και τους 435 ίππους! Μπορεί επίσης να επιταχύνει από το 0 στα 100 km/h σε μόλις 3,2’’.

Η CUPRA στο Race Of Champions 2023 με το UrbanRebel Racing Concept
Το CUPRA UrbanRebel Racing Concept στο Race Of Champions 2023 CUPRA

Το φετινό Race Of Champions θα είναι το πιο ακραίο που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα. Η πίστα είναι κατασκευασμένη στην παγωμένη Βαλτική Θάλασσα. Η διαδρομή συνδυάζει χιόνι και πάγο και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μια γέφυρα crossover.

Πίσω από το τιμόνι του CUPRA UrbanRebel Racing Concept θα αναμετρηθούν μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ανάμεσά τους οι Μίκα Χάκινεν και Σεμπάστιαν Φέτελ από τη Formula 1, η Τζέιμι Τσάντγουικ, πρωταθλήτρια στο W Series και οι Πρωταθλητές WRC και Rallycross, Πίτερ Σόλμπεργκ, Γιόχαν Κριστόφερσον και Τράβις Παστράνα.

TAGS CUPRA RACE OF CHAMPIONS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ