CUPRA

Η ABT Cupra XE επιστρατεύει τον πρωταθλητή Άντριεν Ταμπέ για το φινάλε της σεζόν

ABT Cupra XE
ABT Cupra XE CUPRA MEDIA

O Άντριεν Ταμπέ θα συνεργαστεί με την Κλάρα Άντερσον για τον τελευταίο διπλό αγώνα του Extreme E στο Copper X Prix της Χιλής.

Ο πρωταθλητής Άντριεν Ταμπέ θα συνεργαστεί με την ομάδα της ABT Cupra XE για την τελευταία πρόκληση της χρονιάς, στον διπλό αγώνα του Extreme E που θα πραγματοποιηθεί στη Χιλή στις 2 & 3 Δεκεμβρίου. Οι αγώνες είναι στο DNA του Άντριεν Ταμπέ. Έχει συμμετάσχει σε αγώνες σε όλο τον κόσμο με διάφορα αυτοκίνητα, ενώ πέρυσι κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν του με την Cupra, αναδείχθηκε πρωταθλητής του FIA ETCR.

Adrien Tambay, ABT CUPRA
Adrien Tambay, ABT CUPRA CUPRA MEDIA


O Ταμπέ -στον πρώτο του διπλό αγώνα Extreme E- έχοντας στο πλευρό του την Κλάρα Άντερσον, θα οδηγήσει το Cupra Tavascan XE σε μία από τις πιο άνυδρες περιοχές του κόσμου. Μετά το διπλό βάθρο στο Island X Prix στη Σαρδηνία, η ABT Cupra XE στοχεύει να πετύχει θετικά αποτελέσματα και στο Copper X Prix που θα γίνει στην περιοχή της Antofagasta.

“Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να οδηγώ για την ABT Cupra XE στη Χιλή. Έχω πολλά να μάθω αφού αυτή θα είναι η πρώτη μου εμπειρία σε αγώνες off road. Αλλά επειδή πάντα μου άρεσαν οι προκλήσεις, ανυπομονώ να το κάνω. Η οικογένεια της ABT Cupra XE με εμπιστεύεται, οπότε κι εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό”, είπε ο Άντριεν Ταμπέ.

Klara Andersson, Abt Cupra XE
Klara Andersson, Abt Cupra XE CUPRA MEDIA


Το Extreme E Πρωτάθλημα θα συνεχίσει να ευαισθητοποιείται απέναντι στην κλιματική κρίση, χρησιμοποιώντας ηλεκτρικά off road αυτοκίνητα σε ιδιαίτερα φυσικά περιβάλλοντα υπό την πίεση της κλιματικής αλλαγής. Στόχος του είναι να υπογραμμίσει πως μπορούμε να εμποδίσουμε μεγαλύτερη καταστροφή και να συνεισφέρουμε στη βιωσιμότητα, κάτι που άλλωστε συμβαδίζει με τις αξίες της Cupra.

TAGS CUPRA EXTREME E CUPRA TAVASCAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ