SUPERLEAGUE FORMULA

H SLF στην Κίνα

H SLF στην Κίνα

Στην Κίνα βρίσκεται ήδη το μονοθέσιο του Ολυμπιακού και των υπολοίπων ποδοσφαιρικών συλλόγων της Superleague Formula by Sonangol, για την διεξαγωγή του πρώτου Grand Prix της διοργάνωσης εκτός Ευρωπαϊκών συνόρων.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει το διήμερο 2/3 Οκτωβρίου στο Διεθνές Σιρκουί του Ordos, το οποίο θα φιλοξενήσει το πρώτο από τα δυο GrandPrixπου θα διεξαχθούν επί κινεζικού εδάφους. Η SuperleagueFormula αποτελεί το πρώτο Διεθνές Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο σιρκουί και οι αγώνες αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον μεγάλου μέρους του τοπικού πληθυσμού.

Ο Ολυμπιακός στην Κίνα θα παραταχθεί στο grid με πιλότο του τον Βρετανό Μπεν Χάνλεϊ, ο οποίος στην Adria χάρισε στον Πειραϊκό σύλλογο δυο βάθρα και τώρα επιστρέφει με στόχο να τον οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο κορυφαίος στην βαθμολογία Ντάβιντε Ριγκόν της Άντερλεχτ κατάφερε να εκθρονίσει τον Γκρεγκ Ντόλμπι της Τότεναμ από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον προηγούμενο γύρο της SuperleagueFormula στο Portimao και έφτασε ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση και δεύτερου Πρωταθλήματος μετά το 2008.

Με μόλις 48 βαθμούς διαφορά από τον Ριγκόν και τρεις γύρους να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν, ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερά και δυνατά στην μάχη για την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλήματος. Ωστόσο, η μάχη αυτή δεν αναμένεται εύκολη για τον Μπεν Χάνλεϊ, καθώς ο νεαρός πιλότος έχει να αντιμετωπίσει ένα grid πολύ δυνατών αντιπάλων, που θα μονομαχήσουν σκληρά για να εξασφαλίσουν προβάδισμα στην βαθμολογία.
Στο Ordos θα κάνει την επανεμφάνιση του ο Πρωταθλητής της SuperleagueFormulaτου 2009, Άντριαν Βάγιες, αναλαμβάνοντας το μονοθέσιο της Σπόρτινγκ καθώς στο τιμόνι της Λίβερπουλ, ομάδα με την οποία κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή την περσινή σεζόν, θα βρεθεί και σε αυτόν τον αγώνα ο Φρέντερικ Βερβίς.

Μεγάλη έκπληξη στα δυο επερχόμενα GrandPrixθα είναι η συμμετοχή ενός νέου μονοθέσιου με τα χρώματα της Κίνας, στο τιμόνι του οποίου θα βρεθεί ο Μα Τσιν Κουά. Το κινέζικο μονοθέσιο θα αποτελέσει σίγουρα τον gueststar των αγώνων και θα ξετρελάνει τους παρευρισκόμενους στο σιρκουί του Ordosμε τον υπέροχο ήχο του V12 κινητήρα της SuperleagueFormula.

Ο Διευθυντής Αγωνιστικού της SuperleagueFormula, Ρόμπιν Ουέμπ, δήλωσε πριν το άνοιγμα της αυλαίας στο σιρκουί του Ordos: " Ο πρώτος αγώνας μας εκτός Ευρώπης έχει προσελκύσει ίσως το πιο ανταγωνιστικό grid της σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι ο Άντριαν (Βάγιες) θα προσπαθήσει να επιτύχει δυνατά αποτελέσματα στην επιστροφή του στο Πρωτάθλημα.

Παρόλο που ακόμη είμαστε ένα νέο Πρωτάθλημα, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την εξέλιξη μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα. Το Ordos είναι ένα εκπληκτικό σιρκουί και είμαστε πολύ περήφανοι που θα είμαστε το πρώτο Διεθνές Πρωτάθλημα που επισκέπτεται μία τόσο σύγχρονη εγκατάσταση. Η Ασία είναι πολύ σημαντική αγορά για εμάς και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν πολλοί φίλαθλοι της Γκουοάν Πεκίνου που θα μας επισκεφθούν για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες του Τζον Μάρτιν με το μονοθέσιο του κινέζικου συλλόγου.
”"

TAGS SUPERLEAGUE FORMULA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ