MOTOGP MOTO2

Γίνε και εσύ χορηγός!

Γίνε και εσύ χορηγός!

Ο Γάλλος αναβάτης Βαλεντίν Ντεμπίς αναζητεί χορηγούς στο ίντερνετ για να μπορέσει να καλύψει τα έξοδα του το 2011. Τα προσωπικά δώρα που προσφέρει.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι χορηγοί... σπανίζουν! Από τη στιγμή που η παγκόσμια πρωταθλήτρια Yamaha δυσκολεύεται να βρει βασικό χορηγό, τι να πουν και όσοι... παλεύουν στις μικρότερες κατηγορίες.

Ένας από αυτούς είναι ο Γάλλος αναβάτης Βαλεντίν Ντεμπίς. Ο 18χρονος αναβάτης έχει μοτοσικλέτα (ανήκει στην ομάδα SpeedUp), αλλά δεν έχει χρήματα για να καλύψει τα έξοδα του.

Ο Ντεμπίς απευθύνει κραυγή βοήθειας και ζητάει την υποστήριξη των οπαδών του (δεν είναι και πολλοί), αλλά και έξυπνων επιχειρηματιών που θα θελήσουν να διαφημιστούν στο MotoGP.

Ο αναβάτης που έκανε το ντεμπούτο του το 2009 στα 250cc και συνέχισε το 2010 στη Moto2, ζητάει 2.053 ευρώ. Το όνομα του "χορηγού" θα ραφτεί στο μπροστινό μέρος της φόρμας, στο ύψος του αριστερού ώμου.

Γίνε και εσύ χορηγός!

Αν τα χρήματα είναι πολλά, ο Ντεμπίς προσφέρει και άλλα σημεία στη φόρμα του με μικρότερα χρηματικά ανταλλάγματα.

Φυσικά, όποιος δώσει 2.053 ευρώ θα έχει και τα... τυχερά του. Όπως είναι δύο εισιτήρια για έναν "ευρωπαϊκό" αγώνα, άδεια για να... τριγυρίσει στο πάντοκ και να ξεναγηθεί από τον Ντεμπίς, αλλά και πληρωμένη συνδρομή ενός χρόνου στην ιστοσελίδα του MotoGP για να διαβάζει τα νέα και να παρακολουθεί τους αγώνες!

TAGS MOTOGP MOTO2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ