FORMULA 1

Formula 1: Ποιος θα κερδίσει στο Ισπανικό Γκραν Πρι;

Ferrari driver Charles Leclerc of Monaco, center, pole position, is flanked by second fastest time Red Bull driver Max Verstappen of the Netherlands, left, and third fastest time Ferrari driver Carlos Sainz of Spain, pose for photographers after the qualifying session at the Barcelona Catalunya racetrack in Montmelo, Spain, Saturday, May 21, 2022. The Formula One race will be held on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ποιος θα κερδίσει στο Ισπανικό Γκραν Πρι; AP

Ο Λεκλέρ πήρε την pole position, αφήνοντας τον Φερστάπεν δεύτερο και τον Σάινθ στην τρίτη θέση εκκίνησης. Εσείς ποιος πιστεύετε ότι θα νικήσει στο Γκραν Πρι της Καταλονίας; Ψηφίστε στο poll του SPORT24.

Ο Σαρλ Λεκλέρ με έναν εκπληκτικό χρόνο πήρε την pole position και θα εκκινήσει πρώτος στο GP Ισπανίας. Πίσω του, τη νίκη θα διεκδικήσει για μια ακόμη φορά ο Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος στην τελευταία του προσπάθεια για τον ταχύτερο γύρο ανέφερε στον ασύρματο πως έμεινε στιγμιαία από δύναμη. Μένει να δούμε αν ο κινητήρας του θα είναι εντάξει για τον αγώνα.

Τρίτος ξεκινά τον αγώνα ο Κάρλος Σάινθ, ο οποίος θα ήθελε όσο τίποτα να πάρει την πρώτη του νίκη στην πατρίδα του, ενώ πίσω του έχει τον Τζορτζ Ράσελ, που επιβεβαιώνει την ανάκαμψη της Mercedes.

Εσείς ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο μεγάλος νικητής στο Ισπανικό GP; Ψηφίστε στο Poll του SPORT24.

TAGS FORMULA 1 GP ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ