FORMULA 1

Formula 1: Ποιος θα κερδίσει στο GP του Μαϊάμι;

From left, second place Ferrari driver Carlos Sainz of Spain, pole position starter Ferrari driver Charles Leclerc of Monaco and third place Red Bull driver Max Verstappen of the Netherlands pose for a photo following qualifying for the Formula One Miami Grand Prix auto race at the Miami International Autodrome, Saturday, May 7, 2022, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Darron Cummings)
Formula 1: Ποιος θα κερδίσει στο GP του Μαϊάμι; AP

Οι δυο Ferrari ξεκινούν τον αγώνα πρώτες, με τον Λεκλέρ να βάζει υποψηφιότητα για την τρίτη του φετινή νίκη. Ο Φερστάπεν ωστόσο θα τα δώσει όλα για να κερδίσει, ενώ και ο Σάινθ διψά για την πρώτη του νίκη. Εσείς ποιος πιστεύετε ότι θα νικήσει στο Γκραν Πρι του Μαϊάμι; Ψηφίστε στο poll του SPORT24.

Ο Σαρλ Λεκλέρ ξεκινά το βράδυ της Κυριακής από την pole position, βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για να γίνει ο πρώτος νικητής στο Γκραν Πρι του Μαϊάμι. Δίπλα του ξεκινά ο ομόσταυλός του, Κάρλος Σάινθ, που φαίνεται πως βρήκε τον εαυτό του, κινήθηκε γρήγορα στο qualifying και θέλει όσο τίποτε άλλο να πετύχει την πρώτη του νίκη στη Formula 1.

Βέβαια, ο Μαξ Φερστάπεν παρότι δεν έχει καταφέρει να βρει το ρυθμό του με τη Red Bull στο Μαϊάμι, δεν πρόκειται να καταθέσει τα όπλα, ενώ και ο Σέρτζιο Πέρεζ διψά για διακρίσεις.

Εσείς ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο μεγάλος νικητής στο GP του Μαϊάμι; Ψηφίστε στο Poll του SPORT24.

TAGS FORMULA 1 GP ΜΑΪΑΜΙ POLLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ