FORMULA 1

Formula 1, GP Βραζιλίας: Η έξοδος των Χάμιλτον - Φερστάπεν και οι θέσεις των ομάδων στο radio

Formula 1, GP Βραζιλίας: Η έξοδος των Χάμιλτον - Φερστάπεν και οι θέσεις των ομάδων στο radio

Δείτε από το μονοθέσιο του Λούις Χάμιλτον το συμβάν που είχε ο Βρετανός με τον Μαξ Φερστάπεν, όταν βγήκαν μαζί εκτός πίστας στον 48ο γύρο του Grand Prix της Βραζιλίας.

Ήταν ο 48ος γύρος από τους 71 του βραζιλιάνικου Grand Prix, όταν ο Λούις Χάμιλτον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τον Μαξ Φερστάπεν, τον πέρασε από την εξωτερική, αλλά βγήκε μαζί του εκτός πίστας σε ένα συμβάν που θεωρήθηκε αγωνιστικό.

Οι άνθρωποι της Red Bull ζήτησαν από τους αγωνοδίκες να αφήσουν τους δύο οδηγούς να δώσουν την μάχη τους χωρίς να τους επιβληθούν ποινές, ενώ εκείνοι της Mercedes ήταν εκνευρισμένοι καθώς θεώρησαν ότι ο Ολλανδός έπρεπε να τιμωρηθεί επειδή έκλεισε τον αντίπαλό του και τον ώθησε εκτός αγωνιστικής γραμμής.

Ο Χάμιλτον είχε καλύτερο ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου, πέρασε τον αντίπαλό του και θριάμβευσε, ωστόσο είναι δεδομένο ότι αισθάνεται ξανά αδικημένος. Το video της F1, αλλά και η λήψη μέσα από το μονοθέσιο του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή βρίσκονται στην διάθεση του κοινού, για να τα κρίνει κάθε fan του αθλήματος.

TAGS FORMULA 1 ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ GP ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ