FORMULA 1

Formula 1: Φερστάπεν, Λεκλέρ ή Αλόνσο; Ποιος θα κερδίσει στο πρώτο GP της χρονιάς;

Formula 1: Φερστάπεν, Λεκλέρ ή Αλόνσο; Ποιος θα κερδίσει στο πρώτο GP της χρονιάς;
Σαρλ Λεκλέρ, Ferrari SCUDERIA FERRARI

Ο Φερστάπεν θα συνεχίσει την κυριαρχία του; Ο Λεκλέρ θα ξαναφέρει τη Ferrari στην κορυφή; Ή μήπως ο Αλόνσο θα κάνει την έκπληξη; Και τι θα κάνουν οι Πέρεζ και Σάινθ; Ψηφίστε στο poll του SPORT24 ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν.

Αν και στα ελεύθερα δοκιμαστικά για το GP του Μπαχρέιν υπήρχαν σύννεφα πάνω από την απόδοση της Red Bull του Μαξ Φερστάπεν, τελικά ο Ολλανδός έδειξε ότι είναι το φαβορί, παίρνοντας με την pole position και βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για νίκη στο πρώτο φετινό Γκραν Πρι της Formula 1.

Πίσω του ξεκινά ο Σέρτζιο Πέρεζ, ο οποίος ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του λίγες μέρες πριν ότι, αν δεν λάβει βοήθεια από τον team mate του όταν την χρειαστεί, δεν είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει ούτε αυτός. Ο Μεξικανός θέλει άλλωστε να κερδίσει τον πρώτο αγώνα του 2023 έτσι ώστε να δηλώσει εμφατικά την επιθυμία του για την διεκδίκηση του τίτλου.

Από την τρίτη θέση εκκίνησης αλλά με ολοκαίνουρια μαλακά Pirelli ξεκινά ο Σαρλ Λεκλέρ, ο οποίος προτίμησε να μην πει την τελευταία του λέξη στο qualifying και αντί γι’ αυτό να διατηρήσει ένα έξτρα σετ μαλακών ελαστικών για τον αγώνα. Θα καταφέρει να μετατρέψει την στρατηγική επιλογή της ομάδας του και την βελτίωση του μονοθεσίου της Ferrari σε νίκη; Ή μήπως θα το καταφέρει αυτό ο Κάρλος Σάινθ που εκκινεί δίπλα του, από την τέταρτη θέση με τη δεύτερη Ferrari;

Στην εξίσωση της νίκης φαίνεται πως δεν βρίσκονται οι δύο Mercedes, αλλά ο Φερνάντο Αλόνσο με την εκπληκτική Aston Martin που κατάφερε να ξεφύγει από το γκρουπ των ομάδων μεσαίας δυναμικότητας και να πλησιάσει επικίνδυνα τις τρεις κορυφαίες. Θα καταφέρει ο Ισπανός στα 41 του χρόνια να μπει στο κυνήγι του τρίτου του παγκόσμιου πρωταθλήματος; Τη διάθεση και τις οδηγικές ικανότητες τις έχει. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μονοθέσιο που να μπορεί να κινηθεί σε ρυθμό νίκης.

Το GP του Μπαχρέιν ανοίγει την αυλαία της Formula 1 για φέτος και το ερώτημα παραμένει: Ποιος θα κερδίσει στον πρώτο αγώνα της χρονιάς; Ψηφίστε στο Poll που ακολουθεί.

TAGS FORMULA 1 GP ΜΠΑΧΡΕΙΝ F1 QUIZ QUIZ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ