FORMULA 1

Formula 1: Έχει ελπίδες ο Λεκλέρ για τον τίτλο ή τον έχει ήδη εξασφαλίσει ο Φερστάπεν;

Red Bull driver Max Verstappen, bottom, of the Netherlands and Ferrari driver Charles Leclerc of Monaco steer their car during the second free practice for Sunday's Emilia Romagna Formula One Grand Prix, at the Enzo and Dino Ferrari racetrack, in Imola, Italy, Saturday, April 23, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Formula 1: Έχει ελπίδες ο Λεκλέρ για τον τίτλο, ή τον έχει ήδη εξασφαλίσει ο Φερστάπεν; AP

O Λεκλέρ δεν αρκεί να κερδίσει όλους τους αγώνες που απομένουν για να πάρει το Πρωτάθλημα Οδηγών, θα πρέπει και να χάσει βαθμούς ο Φερστάπεν. Πιστεύετε ότι μπορεί ακόμη ο οδηγός της Ferrari να πάρει το τίτλο; Πείτε μας στο poll του SPORT24.

Με 80 βαθμούς να χωρίζουν τον πρωτοπόρο Μαξ Φερστάπεν από τον Σαρλ Λεκλέρ στη βαθμολογία και με 9 αγώνες να απομένουν για τη λήξη της σεζόν, είναι βέβαιο πως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Formula 1 του 2021 έχει θέσει γερά θεμέλια για να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία.

Ο Λεκλέρ δεν αρκεί να κερδίσει όλους τους αγώνες που απομένουν – συμπεριλαμβανομένου του sprint race στη Βραζιλία - για να πάρει το Πρωτάθλημα Οδηγών από τον Φερστάπεν. Αν ο Ολλανδός τερματίσει παντού δεύτερος, παίρνει τον τίτλο. Θα πρέπει λοιπόν για την υπόλοιπη χρονιά η Ferrari και ο Λεκλέρ να λειτουργήσουν άψογα, να κερδίσουν παντού και να ελπίζουν πως η ατυχία θα χτυπήσει την πόρτα της Red Bull και του Μαξ.

Εσείς τι λέτε; Έχει ακόμη ελπίδες ο Λεκλέρ να κερδίσει τον τίτλο, ή ο Φερστάπεν έχει ήδη εξασφαλίσει το πρωτάθλημα; Πείτε μας τι πιστεύετε στο παρακάτω poll.

TAGS FORMULA 1 F1 ΣΑΡΛ ΛΕΚΛΕΡ ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ