FORMULA 1

Formula 1, Άμπου Ντάμπι: Ο Τζορτζ Ράσελ τιτίβισε για τον τελευταίο γύρο πως "αυτό που έγινε είναι απαράδεκτο"

Ο οδηγός της Williams, Τζορτζ Ράσελ
Ο οδηγός της Williams, Τζορτζ Ράσελ @ 2021 LUCA BRUNO / ASSOCIATED PRESS

Ο Τζορτζ Ράσελ χαρακτήρισε ως απαράδεκτα όσα συνέβησαν στο φινάλε του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, όταν η FIA επέτρεψε στον Μαξ Φερστάπεν να περάσει τα πέντε μονοθέσια που ήταν ανάμεσα σε αυτόν και τον Λιούις Χάμιλτον.

Ο τρόπος με τον οποίο κρίθηκε ο τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή στη Formula 1 είναι συγκλονιστικός, δεδομένου ότι ο Μαξ Φερστάπεν προσπέρασε τον Λιούις Χάμιλτον στον τελευταίο γύρο.

Η απόφαση της FIA να επιτρέψει στον οδηγό της Red Bull Racing Honda να προσπεράσει τα πέντε μονοθέσια που ήταν ανάμεσά σε αυτόν και τον Λιούις Χάμιλτον σήκωσε ήδη πολύ συζήτηση (σ.σ.: η Mercedes έκανε ήδη ένσταση) με τον Τζορτζ Ράσελ να εμφανίζεται εκνευρισμένος από το συγκεκριμένο γεγονός.

"Αυτό είναι απαράδεκτο" έγραψε αρχικά με κεφαλαία γράμματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την στιγμή που συνέβαιναν όλα, για να προσθέσει τέσσερα λεπτά αργότερα πως "ο Μαξ είναι ένας πραγματικά φανταστικός οδηγός, που είχε μια σπουδαία σεζόν και δεν έχω τίποτα εναντίον του, αλλά αυτό που μόλις συνέβη είναι εντελώς απαράδεκτο. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που είδα".

Παρεμπιπτόντως, ο Τζορτζ Ράσελ έτρεξε στο Άμπου Ντάμπι με τη Williams Racing για τελευταία φορά στην καριέρα του, αφού από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στη Mercedes ως ομόσταβλος του Λιούις Χάμιλτον.

Η ειδική εκπομπή του SPORT24, με τον Χάρη Σταύρου, τον Γιάννη Λημναίο και τον Μιχάλη Γεωργιάδη για την απόλυτη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στη Formula 1 ανάμεσα στον Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν.

TAGS FORMULA 1 F1 GP ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΤΖΟΡΤΖ ΡΑΣΕΛ ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ