FORMULA 1

Formula 1, Άμπου Ντάμπι: Χάμιλτον και Φερστάπεν παραλίγο να έχουν επαφή στην "στροφή 7" του πρώτου γύρου

Formula 1, Άμπου Ντάμπι: Χάμιλτον και Φερστάπεν παραλίγο να έχουν επαφή στην "στροφή 7" του πρώτου γύρου

Ο Λιούις Χάμιλτον και ο Μαξ Φερστάπεν παραλίγο να έχουν επαφή στην "στροφή 7" του πρώτου γύρου στο Grand Prix. "Όλα καθαρά" σύμφωνα με τους αγωνοδίκες.

Το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη μάχη του τίτλου, με τον Λιούις Χάμιλτον και τον Μαξ Φερστάπεν να προσφέρουν μοναδικές μονομαχίες, ήδη από τις πρώτες στροφές.

Ο πιλότος της Mercedes πήρε με το "καλημέρα" την πρώτη θέση, χάρη στην εντυπωσιακή εκκίνηση που έκανε, για να ακολουθήσει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η παρολίγον επαφή με αυτόν της Red Bull Racing Honda. Στη "στροφή 7" του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, ο Μαξ Φερστάπεν επιτέθηκε από την εσωτερική, ο Λιούις Χάμιλτον έστριψε απότομα το τιμόνι προς τα δεξιά για να αποφύγει την επαφή και παρά το γεγονός πως βγήκε εκτός πίστας, διατήρησε την πρώτη θέση που είχε.

"Όλα καθαρά" αποφάνθηκαν άμεσα οι αγωνοδίκες για το συμβάν, με τον αγώνα να συνεχίζεται δίχως κάποια ποινή.

Η ειδική εκπομπή του SPORT24, με τον Χάρη Σταύρου, τον Γιάννη Λημναίο και τον Μιχάλη Γεωργιάδη για την απόλυτη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στη Formula 1 ανάμεσα στον Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν.

TAGS FORMULA 1 GP ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ