FORMULA 1

Formula 1: Άλεξ Άλμπον για Alfa Romeo και Νικ Ντε Βρις για Williams

Ο Αλεξάντερ Άλμπον με τα χρώματα της Red Bull Racing
Ο Αλεξάντερ Άλμπον με τα χρώματα της Red Bull Racing PHOTO CREDITS: © 2021 MARIO RENZI / AP IMAGES

Τα μεταγραφικά ζητήματα και οι φήμες εν όψει της επόμενης σεζόν στη Formula 1 βρίσκονται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, με το Canal+ να καταγράφει το μέλλον των Αλεξάντερ Άλμπον και Νικ Ντε Βρις σε Alfa Romeo και Williams, αντίστοιχα.

Από την στιγμή που μπήκαμε στο β' μισό της σεζόν στη Formula 1, τα μεταγραφικά σενάρια και οι φήμες για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο έχουν φουντώσει για τα καλά.

Η επικείμενη μετακόμιση του Τζορτζ Ράσελ στη Mercedes και η απόφαση του Κίμι Ράικονεν να αποχωρήσει από την δράση άλλωστε, δημιουργούν ένα ντόμινο που θα περιλαμβάνει αρκετούς οδηγούς. Τα ονόματα που καταγράφονται επανειλημμένως τις τελευταίες ημέρες σε διαφόρων ειδών φήμες είναι αυτά των Αλεξάντερ Άλμπον και Νικ Ντε Βρις, δύο οδηγοί που αναμένεται να βρίσκονται στο grid για το 2022.

Μοναδικό ερώτημα το πού. Επ' αυτού, το Canal+ ανέφερε πως ο πρώτος θα πάρει τη θέση του Αντόνιο Τζοβινάτζι στην Alfa Romeo, ενώ ο δεύτερος θα αντικαταστήσει τον Τζορτζ Ράσελ στη Williams.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο Αλεξάντερ Άλμπον θα συνθέσει δίδυμο στην Alfa Romeo με τον Βάλτερι Μπότας, ο οποίος έτσι κι αλλιώς έχει προκριθεί ως ο πρώτος επιλαχών για τον οδηγό που θα καθίσει στο μονοθέσιο που αφήνει ο Κίμι Ράικονεν.

TAGS FORMULA 1 WILLIAMS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ