ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Δύο ελληνικά πληρώματα με Hyundai i20 N Rally2 στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Δύο ελληνικά πληρώματα με Hyundai i20 N Rally2 στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Hyundai Hellas Rally Teams, ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις REPORTER IMAGES

Με τα χρώματα της Ηyundai Ελλάς θα τρέξουν οι Λάμπρος Αθανασούλας - Νίκος Ζακχαίος και οι Μάνος Στεφανής - Κώστας Στεφανής στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Δύο καταξιωμένα ελληνικά πληρώματα θα αγωνισθούν με την υποστήριξη της Hyundai Ελλάς στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις που θα γίνει στις 8-11 Σεπτεμβρίου. Οι Λάμπρος Αθανασούλας - Νίκος Ζακχαίος και οι Μάνος Στεφανής - Κώστας Στεφανής στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα τρέξουν στον εθνικό μας αγώνα με Hyundai i20 Ν Rally2.

Hyundai Hellas Rally Teams - Τα πληρώματα

 • Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος: Ο Λάμπρος Αθανασούλας είναι ο εν ενεργεία Έλληνας οδηγός αγώνων Ράλλυ με τις περισσότερες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, συμπεριλαμβανομένου του Ράλλυ Ακρόπολις. Ως πλήρωμα με τον Νίκο Ζακχαίο συμμετείχαν για πρώτη φορά στο Ράλλυ Ακρόπολις το 2007.

  Δύο ελληνικά πληρώματα με Hyundai i20 N Rally2 στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
  Hyundai Hellas Rally Teams / Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος MENREPORTERMEDIA


  Πολύ σύντομα ήρθαν οι διακρίσεις, με σημαντικότερη την πρώτη θέση στο PWRC το 2009. Έκτοτε, ο Λάμπρος ανέβηκε 2 φορές στο βάθρο του αγώνα στο πλαίσιο του ERC, το 2015 με τον Νίκο και το 2016 με τον Ηλία Παναγιωτούνη, ενώ οι δυο τους έχουν κερδίσει 5 φορές την άτυπη ελληνική κατάταξη.
 • Μάνος Στεφανής – Κώστας Στεφανής: Μετά από 15 χρόνια, οι Μάνος και Κώστας Στεφανής επιστρέφουν στο Ράλλυ Ακρόπολις, ως το μοναδικό πλήρωμα γιου-πατέρα που εντάσσεται στο WRC 2. Οδηγός με αγωνιστική εκπαίδευση και σημαντικές παραστάσεις από νεαρή ηλικία, ο Μάνος Στεφανής επανέρχεται στη δράση και φιλοδοξεί να προσφέρει πολύ θέαμα στους φίλους του σπορ.

  Δύο ελληνικά πληρώματα με Hyundai i20 N Rally2 στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
  Hyundai Hellas Rally Teams / Μάνος Στεφανής – Κώστας Στεφανής HYUNDAI HELLAS


  Για τον Κώστα Στεφανή δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Οι 31 συμμετοχές σε αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, οι 28 εκκινήσεις σε Ράλλυ Ακρόπολις, εκ των οποίων τερμάτισε 9 φορές στην πρώτη θέση μεταξύ των Ελλήνων, οι ταχύτεροι χρόνοι σε επιμέρους ειδικές διαδρομές και η νίκη το 1995, πιστοποιούν την τεράστια δυναμική του.

Δείτε περισσότερα για τα πληρώματα στο www.hyundai.gr/hyundai-motorsport/hyundai-hellas-rally-teams.

TAGS ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ HYUNDAI ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022 RALLY ACROPOLIS 2022 WRC HYUNDAI I20
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ