SUPERLEAGUE FORMULA

Απομακρύνεται ο τίτλος για ΟΣΦΠ

Απομακρύνεται ο τίτλος για ΟΣΦΠ

Από την 11η θέση και την 6η σειρά θα εκκινήσει ο Ολυμπιακός στον αυριανό αγώνα, γεγονός που του δυσκολεύει την υπόθεση "τίτλος", ακόμα περισσότερο. Στην πρώτη θέση ο Νταβίντε Ριγκόν της Άντερλεχτ, τον ακολούθησε ο Τζον Μάρτιν της Γκουοάν.

Οι τελευταίες κατατακτήριες της χρονιάς δεν έχουν θετική εξέλιξη για τον Ολυμπιακό. Ο Μπεν Χάνλεϊ έμεινε σε αργό ρυθμό και τερμάτισε έκτος στο πρώτο γκρουπ όπου είχε κληρωθεί, με αποτέλεσμα να είναι απών από τη συνέχεια της διαδικασίας.

Αντιθέτως, ο δρόμος για την κατάκτηση του τίτλου, άνοιξε διάπλατα για τον Νταβίντε Ριγκόν, ο οποίος ξεπερνούσε το ένα εμπόδιο μετά το άλλο με ευκολία, φτάνοντας στην pole position.

Πολύ ανταγωνιστικός ήταν ο Τζον Μάρτινς, ο οποίος κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος, αλλά το να... πιει το νερό του Ριγκόν δεν ήταν εύκολο.

Από την τρίτη θέση του γκριντ θα εκκινήσει ο Μπιούρμαν, ενώ από την τέταρτη ο Παρέντε.

Οι κατατακτήριες στην ηλιόλουστη Ναβάρα ξεκίνησαν με τους Νταβίντε Ριγκόν και Αλβάρο Παρέντε να βγαίνουν πρώτοι στα γκρουπ Α' και Β' αντίστοιχα.

Η σειρά στο πρώτο γκρουπ είχε ως εξής: Άντερλεχτ, Γκουοάν, Μπορντό, Μίλαν, Λιόν, Ολυμπιακός, Βασιλεία, Σεβίλλη, Ατλέτικο ΜΑδρίτης.

Από την άλλη στο δεύτερο γκρουπ η κατάταξη ήταν: Τότεναμ, Λίβερπουλ, Φλαμένγκο, Κορίνθιανς, Σπόρτινγκ, Αϊτχόφεν και Ρόμα.

Άντερλεχτ-Γκουοάν, σημειώσατε "1"

Τα ζευγάρια τα οποία βγήκαν στη συνέχεια ήταν: Φλαμένγκο-Άντερλεχτ, Μπορντό-Τότεναμ, Λίβερπουλ-Γκουοάν και Πόρτο-Μίλαν.

Οι νικητές Άντερλεχτ, Μπορντό, Γκουοάν και Μίλαν πέρασαν στον ημιτελικό. Οι Ριγκόν και Μάρτινς ήταν αποφασισμένοι για μεγάλα πράγματα από νωρίς και δεν έδωσαν περιθώρια στους αντιπάλους τους, Μπορντό και Μίλαν αντίστοιχα, να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Στον τελικό ο Ριγκόν - που πέρυσι οδήγησε και για τον Ολυμπιακό - ήταν καλύτερος του Τζον Μάρτινς, κάνοντας στην τελευταία του προσπάθεια 1:26:702. Αυτός ο χρόνος ήταν αρκετός, ώστε ο Ιταλός να πάρει τη 12η και τελευταία pole position της χρονιάς.

Το live των κατατακτήριων της Ναβάρα:

TAGS SUPERLEAGUE FORMULA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ