YAMAHA

Τι συμβαίνει όταν ο '3on3' φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των παικτών των Εθνικών Ομάδων διακόπτεται ξαφνικά;

Τι συμβαίνει όταν ο '3on3' φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των παικτών των Εθνικών Ομάδων διακόπτεται ξαφνικά;
Passion Nonstop YAMAHA

Η Yamaha δημιούργησε μια ταινία-έκπληξη με πρωταγωνιστές τους αθλητές των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, με αφορμή τη χορηγία της προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Είναι γνωστό πως η Yamaha είναι χορηγός των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης και στηρίζει την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας Ανδρών στο δρόμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023, στο πλαίσιο της στήριξης που προσφέρει ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στον αθλητισμό, σε όλες του τις εκφάνσεις.

Για να στηρίξει τη χορηγία της προς την ΕΟΚ, η Yamaha, σε συνεργασία με κορυφαίους συντελεστές από το χώρο της παραγωγής και του κινηματογράφου, δημιούργησε μια νέα ταινία-έκπληξη, η οποία φέρνει “κοντά” τον χώρο της μοτοσυκλέτας και του αθλητισμού.

Το concept της ταινίας βασίζεται στην συλλογική προσπάθεια και υποστήριξη των αθλητών, κατά την προετοιμασία τους για τα πρωταθλήματα των ομάδων τους. Τι θα συμβεί ας πούμε όταν, κατά τη διάρκεια ενός 3on3 φιλικού αγώνα μπάσκετ μεταξύ των παικτών των Εθνικών Ομάδων, η προπόνηση διακόπτεται ξαφνικά;

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας δεν είναι άλλοι από παίκτες των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης: Δημήτρης Αγραβάνης, Μιχάλης Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Λευτέρης Μαντζούκας, Εβίνα Σταμάτη και Κατερίνα Σωτηρίου. Η συνέχεια επί της οθόνης:

TAGS YAMAHA ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ