ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

Πόσες και ποιες νέες μοτοσικλέτες απέκτησε η Ελληνική Αστυνομία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συνολικά 44 νέες Suzuki V-Strom 650 με υπηρεσιακό χρωματισμό παρέλαβε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. για τις υπηρεσίες Άμεσης Δράσης στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

Η προσθήκη των συγκεκριμένων μοτοσικλετών, εκ των οποίων οι 34 προορίζονται για την Αττική και οι 10 για τη Θεσσαλονίκη, έγινε μέσω συγχρηματοδότησηςαπό το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας 2014-2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με σύμβαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης του αξιόμαχου της Ελληνικής Αστυνομίας παραλαμβάνουμε σήμερα 44 μοτοσικλέτες, που ενισχύουν και αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο τον αγώνα μας ενάντια σε κάθε μορφή εγκληματικότητας.

Συνεχίζουμε αποφασιστικά με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος όλων των πολιτών”, τόνισε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Μάλλιος.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Οι 44 νέες Suzuki V-Strom 650 της Ελληνικής Αστυνομίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η πολύπλευρη “προσωπικότητα” της νέας Suzuki V-Strom 650 ταιριάζει στις ανάγκες των υπηρεσιών Άμεσης Δράσης, καθώς με τον Sport Adventure σχεδιασμό της είναι ευέλικτη στην πόλη, στιβαρή στη συμπεριφορά της τόσο στην άσφαλτο όσο και στο χώμα, προσφέρει πλούσια ισχύ 70 ίππων με τον δικύλινδρο κινητήρα V2 των 645 κ.εκ. και διαθέτει πληθώρα συστημάτων ελέγχου της συμπεριφοράς και ενεργητικής ασφάλειας.

TAGS ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ SUZUKI SUZUKI V-STROM
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ