ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

Ποιές νέες Yamaha θα βρίσκονται στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024

Yamaha
Yamaha, Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024 YAMAHA

Η Yamaha θα συμμετάσχει για ακόμη μια χρονιά στη μεγαλύτερη γιορτή των δύο τροχών, την Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 στις 10-14 Απριλίου 2024, παρουσιάζοντας όλα τα δημοφιλή και τα νέα της μοντέλα.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 είναι γεγονός, και θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 14 Απριλίου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo. Φυσικά, από αυτή τη γιορτή της μοτοσυκλέτας, δεν θα μπορούσε να λείπει η Yamaha, που φέτος κλείνει τα 55 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα.

Η Yamaha, μέλος του ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, θα παρουσιάσει περισσότερα από 50 μοντέλα της γκάμας της, μεταξύ των οποίων και κάποια που θα γνωρίσει για πρώτη φορά το ελληνικό κοινό.

Μεταξύ άλλων, θα παρουσιαστούν οι νέες Hyper Naked μοτοσυκλέτες MT-09 και MT-09 SP, η ολοκαίνουργια ρετρό σχεδιασμού XSR900 GP, οι νέες Adventure μοτοσυκλέτες Tenere 700 Extreme και Tenere 700 Explore, η αγωνιστική έκδοση Tenere 700 World Raid GYTR, και η εμβληματική R1M.

Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά σχεδόν όλη την γκάμα των scooter Yamaha, όπως τα ανανεωμένα TMAX, XMAX, NMAX, καθώς και το νέο RayZR.

Οι λάτρεις της ηλεκτροκίνησης, θα δουν από κοντά το NEO’s Dual Battery, και τα ηλεκτρικά υποβοηθούμενα ποδήλατα Yamaha MORO 07, Wabash RT, CrossCore RC, Booster και Booster Easy.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν πολλά από τα μοντέλα της γκάμας της Yamaha, αποκομίζοντας την πραγματική αίσθηση οδήγησης μιας Yamaha._[Δελτίο Τύπου]

TAGS ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ YAMAHA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ