BMW GROUP

O Βασίλης Μπούρδος είναι ο νέος πρεσβευτής της BMW Motorrad Hellas

BMW MOTORRAD BOUDROS
BMW MOTORRAD BOUDROS BMW MOTORRAD HELLAS

Η BMW Motorrad Hellas, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Βασίλη Μπούδρο, διακεκριμένο αναβάτη μοτοσικλετών.

Ο Βασίλης Μπούδρος πλέον θα αποτελεί Επίσημο Συνεργάτη και Πρεσβευτή της BMW Motorrad στην Ελλάδα. Με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μοτοσικλέτας και σε επαγγελματικούς αγώνες, ο Έλληνας αναβάτης έχει επιτύχει διακρίσεις παγκοσμίου επιπέδου. Έχοντας γεννηθεί στην Αθήνα το 1984, ο Βασίλης Μπούδρος είναι ένας αυθεντικός λάτρης της μοτοσικλέτας και του enduro.

BMW MOTORRAD BOUDROS
BMW MOTORRAD BOUDROS BMW MOTORRAD HELLAS


Από νεαρή ηλικία έχει λάβει μέρος σε αγώνες στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού, όπως η Ισπανία, η Αλβανία και το Μαρόκο. Η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του, ήταν αναμφίβολα ο τερματισμός στο Rally Dakar 2022, που είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς αγώνες στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Με τη διάκριση αυτή, έγινε ο τρίτος κατά σειρά Έλληνας που κατάφερε να τερματίσει σε έναν τέτοιου είδους αγώνα, αντιμετωπίζοντας δύσκολες συνθήκες και αμέτρητες προκλήσεις. Ως πρεσβευτής της BMW Motorrad, ο Βασίλης Μπούδρος θα συμμετέχει ενεργά σε δράσεις και εκδηλώσεις της μάρκας εστιάζοντας στην ασφαλή οδήγηση μοτοσικλέτας.

TAGS BMW GROUP BMW MOTORRAD
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ