SEGWAY

Νέο εντυπωσιακό μοντέλο από τη Segway για τους φανατικούς της “γουρούνας”- Τιμές

Segway Powersports AT5
Segway Powersports AT5 SEGWAY

Η Segway Powersports είναι η εταιρεία που θεωρείται εκ των κορυφαίων στην κατηγορία των οχημάτων του είδους (ATV) και τώρα ανακοίνωσε την άφιξη του ολοκαίνουργιου και ιδιαίτερα εξελιγμένου τεχνολογικά ΑΤ5.

Το ΑΤ5, είναι κατασκευασμένο από τη Segway Powersports με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεση. Διαθέτει εξελιγμένα χαρακτηριστικά προσφέροντας αξιόπιστη κίνηση σε κάθε είδους επιφάνεια, είτε εντός, είτε εκτός δρόμου και πραγματικά ξεκινά μια επανάσταση στα ελαφριά, πολυτελή ATV. Εξοπλισμένο με έναν κινητήρα 499 κ.εκ. Με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής, το AT5 αποδίδει 39 ίππους. Με την ισχύ αυτή, τα 60 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 4,6 δευτερόλεπτα και η μέγιστη ταχύτητα είναι τα 100 χλμ/ώρα.

Segway Powersports AT5
Segway Powersports AT5 SEGWAY


Η στιβαρή αισθητική και οι τολμηρές γραμμές του εκπέμπουν δύναμη και αυτοπεποίθηση, κάνοντάς το ατρόμητο σε κάθε διαδρομή εκτός δρόμου, και με προβολείς LED 400.000 lumen, η οδήγηση στο σκοτάδι γίνεται παιχνίδι, ενώ η αυτόματη μετάδοση CVTech εξασφαλίζει ομαλή αυξομείωση ταχύτητας και βελτιώνει την κατανάλωση του καυσίμου.

Οι οδηγοί θα εντυπωσιαστούν από την εξαιρετική ικανότητά του να αντιμετωπίζει απότομες ανηφόρες, καθώς μπορεί να πραγματοποιήσει αναβάσεις έως και 39 μοίρες κλίσης. Το σύστημα EPS (Electric Power Steering) προσφέρει τρεις λειτουργίες – Comfort, Typical και Sport, παρέχοντας διαφορετικά επίπεδα υποβοήθησης στο τιμόνι, ανάλογα της συνθήκες της επιφάνειας οδήγησης (προαιρετικό ανάλογα με την έκδοση). Το AT5 διαθέτει επίσης σύστημα φρένων με τέσσερις δίσκους, καθώς και κλείδωμα διαφορικού εμπρός και πίσω.

Segway Powersports AT5
Segway Powersports AT5 SEGWAY


Είναι ικανό να μεταφέρει μια μεγάλη ποικιλία φορτίων, από εξοπλισμό κυνηγιού μέχρι υλικά κατασκευής, με ικανότητα φόρτωσης στις σχάρες του έως 100 κιλά και δυνατότητα έλξης 600 κιλών, ενώ υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης πρόσθετου εξοπλισμού αποθήκευσης. Το AT5 διαθέτει εντυπωσιακή χωρητικότητα καυσίμου 19 λίτρων για μεγάλη αυτονομία.

Διαθέσιμη είναι και η εφαρμογή για smartphone SMART MOVING APP (TBOX) που παρέχει πρόσβαση σε πραγματικά δεδομένα σχετικά με την απόδοση, την τοποθεσία και άλλα χαρακτηριστικά του οχήματός σας. Το νέο AT5 είναι ετοιμοπαράδοτο σε 2 εκδόσεις μήκους. Η Short έχει μήκος 216 εκατοστά και μεταξόνιο 130 εκ., ενώ η Long έχει μήκος 230 εκατοστά και μεταξόνιο 145 εκ.

Segway Powersports AT5
Segway Powersports AT5 SEGWAY


Η τιμή αγοράς του νέου ATV της Segway Powersports, ξεκινά από τα 6.890 ευρώ και φτάνει στα 7.690 ευρώ, ανάλογα την έκδοση που θα επιλέξει κανείς.

TAGS SEGWAY ΑΓΟΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ