ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας είναι και πάλι εδώ για να μας φέρει όλους πιο κοντά στον κόσμο των δύο τροχών

NEW DJANGO ALLURE
NEW DJANGO ALLURE PEUGEOT MOTOCYCLES

Είναι σχεδόν όλα έτοιμα για την επίσημη ετήσια Έκθεση Μοτοσυκλέτας να υποδεχτεί όλες τις κορυφαίες εταιρείες και χιλιάδες λάτρεις των 2 τροχών που θέλουν να δουν από κοντά και να ενημερωθούν σχετικά με ό,τι πιο νέο υπάρχει.

Από την Τετάρτη 10 έως και την Κυριακή 14 Απριλίου στο σύγχρονο διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo θα παρουσιαστούν περισσότερα από 700 νέα μοναδικά μοντέλα μοτοσυκλέτας. Μαζί με τις μοτοσυκλέτες, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για ότι νέο κυκλοφορεί σε εξοπλισμό ασφάλειας και ένδυσης, ελαστικά, ανταλλακτικά και συντήρηση δικύκλων.

moto_2024
moto_2024 BE-BEST MARKETING


Ξεχωριστή θέση θα έχουν τα test rides, τα οποία θα πραγματοποιούνται όλες τις ημέρες της έκθεσης (Τετάρτη-Παρασκευή: 15:30-19:00 και Σάββατο-Κυριακή: 12:00-15:00 & 16:00-19:00), σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα, πρόσβαση στην οποία θα έχουν όλοι οι επισκέπτες με το εισιτήριο εισόδου. Επίσης, στο πλαίσιο της έκθεσης μοτοσυκλέτας θα πραγματοποιηθεί το 1ο Συνέδριο «Sustainable Ride» με θέμα «Το μέλλον της μοτοσυκλέτας: Βιώσιμη και ασφαλής κινητικότητα», με την παρουσία διακεκριμένων ομιλητών.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, 12:00-16:30 στη συνεδριακή αίθουσα C2, παραπλεύρως της εισόδου της έκθεσης. Για τους επισκέπτες της Έκθεση Μοτοσυκλέτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Hall 2 του Metropolitan Expo, διατίθεται δωρεάν πάρκινγκ (Parking 2, ξεχωριστός χώρος για μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα) στο εκθεσιακό κέντρο.

Για επισκέπτες, οι οποίοι θα επιλέξουν την πρόσβασή τους με μέσα μαζικής μεταφοράς, διατίθεται δωρεάν μεταφορά με shuttle buses στην αφετηρία των λεωφορείων έξω από τον σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας και έξω από το ξενοδοχείο Sofitel στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, Ελ. Βενιζέλος. Οι συνδιοργανώτριες εταιρείες Be Best και Κ. Λαμάρης και ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδας (ΣΕΜΕ) σας περιμένουν στο πιο συναρπαστικό μοτοσυκλετιστικό γεγονός. Right here-ride now για τη μεγαλύτερη έκθεση που έγινε ποτέ.

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024- Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας

Τετάρτη 10 Απριλίου - Παρασκευή 12 Απριλίου: 14:00-21:00
Σάββατο 13 Απριλίου- Κυριακή 14 Απριλίου: 10:00-21:00

Δυναμικό παρόν στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 θα δώσει και η Peugeot Motocycles, καθώς εκεί, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη θα συμμετέχει για πρώτη φορά. Η «σαγηνευτική» Peugeot Motocycles θα έχει εντυπωσιακή παρουσία σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο όπου οι επισκέπτες και λάτρεις της γαλλικής μάρκας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά όλα τα μοντέλα του μακροβιότερου κατασκευαστή μηχανοκίνητων δίτροχων στον κόσμο με σήμα το λιοντάρι.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2024, στο περίπτερο της Peugeot Motocycles, θα συναντήσουν την πλήρη γκάμα μοντέλων της μάρκας που ξεκινά από τα 50cc, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα γενιά του Django καθώς και το νέο PM-03 που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 έρχεται για ακόμη μία χρονιά να γράψει νέα σελίδα στην ελληνική αγορά των δύο τροχών.

TAGS ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ PEUGEOT MOTOCYCLES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ