DUCATI

Η Ducati διαχρονικά ανοίγει το δρόμο στην ηλεκτρονική καινοτομία

DucatiWay_photo1
DucatiWay_photo1 DUCATI

Πολλά από τα ηλεκτρονικά συστήματα που σήμερα ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό των μοτοσυκλετών παγκοσμίως, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά από τη Ducati.

Κάθε Ducati είναι ένας μαγικός συνδυασμός ομορφιάς και τεχνολογίας. Μια μοναδική ισορροπία που ο κατασκευαστής από το Borgo Panigale μπόρεσε να δημιουργήσει στη διάρκεια των χρόνων, συνδυάζοντας την προσοχή στη σχεδίαση, με το αδιάλειπτο έργο του τμήματος R&D στον τομέα της καινοτομίας. Από τη Multistrada V4 έως την Panigale V4, κάθε μοντέλο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους Ducatisti μόνο το καλύτερο.

DucatiWay_photo2
DucatiWay_photo2 DUCATI


Υπό αυτό το πρίσμα, τα ηλεκτρονικά διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο και ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο, ειδικά τα τελευταία 15 χρόνια, η Ducati επενδύει καθημερινά στην ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής. Οι ηλεκτρονικές λύσεις καθιστούν δυνατό το ραφινάρισμα του χαρακτήρα κάθε μοτοσυκλέτας σύμφωνα με την χρήση για την οποία προορίζεται.

DucatiWay_photo3
DucatiWay_photo3 DUCATI


Είτε για να εξασφαλίσει την καλύτερη απόδοση στην πίστα με την Panigale V4, είτε για να προσφέρει το πιο άνετο και συναρπαστικό ταξίδι με τη Multistrada V4. Χάρη σε αυτή τη φιλοσοφία, στο πέρασμα των χρόνων η Ducati παρουσίασε πολλές από τις λύσεις που αργότερα έγιναν μέρος του βασικού εξοπλισμού σε μοτοσυκλέτες διάφορων κατηγοριών

DucatiWay_photo4
DucatiWay_photo4 DUCATI


Καινοτομίες που εισήγαγε η Ducati ως παγκόσμιες πρωτιές:

• 2008, DTC Traction Control - 1098 R

• 2009, προβολέας LED - Streetfighter 1100

• 2010, Riding Modes - Multistrada 1200 S

• 2011, ηλεκτρονικός πίνακας οργάνων TFT - Diavel

• 2012, Electronic Engine Brake Management (EBC) - Panigale 1199

• 2012, Full-LED προβολέας - Panigale 1199

• 2021, Adaptive Cruise Control/Blind Spot Detection - Multistrada V4

• 2023, Εκτεταμένη Απενεργοποίηση Κυλίνδρων - Multistrada V4 Rally

TAGS DUCATI PANIGALE MULTISTRADA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ