ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

Επιτυχημένη υποστήριξη οδικής βοήθειας του WRC ACROPOLIS

Επιτυχημένη υποστήριξη οδικής βοήθειας του WRC ACROPOLIS

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσημη Υποστήριξη Οδικής Βοήθειας του φετινού «Ράλλυ των Θεών» από τη Europ Assistance Greece.

Επιστρατεύοντας 20 οχήματα και μοτοσυκλέτες με πλήρη εξοπλισμό, αυξημένες δυνατότητες παρέμβασης και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, η εταιρεία προσέφερε βοήθεια και υπηρεσίες ρυμούλκησης ακόμη και στις πιο δύσβατες ειδικές διαδρομές κατά τη διάρκεια του 4μερου αγώνα.

Παράλληλα, η Europ Assistance Greece με την παρουσία της στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους που είχαν εγκατασταθεί για το ΕΚΟ Acropolis Rally 2021 στην πλατεία Συντάγματος (Village Rally) και τη Λαμία (Service Park), παρουσίασε τα ολοκαίνουρια οχήματα του στόλου της, ενώ παρείχε ενημέρωση προς όλους για την οδική βοήθεια, με στελέχη της να απαντούν σε κάθε ερώτηση και απορία των επισκεπτών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Europ Assistance Greece, Ιωάννης Πετούλης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την επίσημη υποστήριξη Οδικής Βοήθειας που προσφέραμε σε ένα εμβληματικό αγώνα που επανήλθε μετά από 8 χρόνια απουσίας, το ΕΚΟ Acropolis Rally 2021! Συμβάλλοντας ως ασφαλιστική εταιρία στην εξασφάλιση της άρτιας οργάνωσης του Αγώνα, η Europ Assistance Greece απέδειξε έμπρακτα την τεχνολογική της υπεροχή, την ετοιμότητα των οχημάτων και του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού της, ακόμα και στις ειδικές δύσβατες διαδρομές του ιστορικού αγώνα».


Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ιδιαίτερα τιμητικό το έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών στο περίπτερο της Europ Assistance Greece στο Village Rally της πλατείας Συντάγματος, για τα οχήματα heavy duty 4x4, καθώς και τα Service Vans, τις πλήρως εξοπλισμένες μοτοσυκλέτες και τις καινοτομίες μας στην Οδική Βοήθεια και Φροντίδα Ατυχήματος.

Το ραντεβού της Europ Assistance Greece με τον ιστορικό αγώνα ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά, με οδηγό τη φετινή εμπειρία και την αδιάκοπη προσπάθεια για βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ