AUTO MOTO 2023

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο - Κλειστό Π. Φαλήρου

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο - Κλειστό Π. Φαλήρου
Voge 500DS & DSX 2022 VOGE

Με τίτλο “WHAT’S YOUR MOTO?”, η έκθεση μοτοσυκλέτας επανέρχεται σε νέο εκθεσιακό χώρο και θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου 2023.

Σε νέο χώρο θα διεξαχθεί η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023, που επανέρχεται ανανεωμένη και πιο πλούσια από κάθε άλλη χρονιά. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο – Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO) και θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ), γεγονός που εξασφαλίζει την υποστήριξη και συμμετοχή των κορυφαίων εισαγωγικών εταιριών της χώρας. Έτσι, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας, σκούτερ και ηλεκτρικών δικύκλων, να κάνει έρευνα αγοράς για εξοπλισμό ένδυσης και ασφάλειας, αξεσουάρ, λιπαντικά, ελαστικά, ανταλλακτικά, συντήρηση, φροτντίδα και υπηρεσίες, να ενημερωθεί για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου, να παρακολουθήσει σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης αλλά και να οδηγήσει σε οργανωμένο χώρο πίστας (test ride) όλα τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν στους επισκέπτες.

Τη διοργάνωση της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2023 κάνουν από κοινού οι Κ. Λαμάρης και Be Best.

TAGS AUTO MOTO 2023 ΑΓΟΡΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ