CFMOTO

CFMOTO Test Ride Events στις 13-15 Μαΐου, στην Θεσσαλονίκη

CFMOTO Test Ride Events στις 13-15 Μαΐου, στην Θεσσαλονίκη

Μια κινητή έκθεση ολόκληρης της γκάμας των μοντέλων 2022 της CFMOTO δίνει τη δυνατότητα για test-ride σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Η εντυπωσιακή CFMOTO 800MT έχει πλέον φτάσει στην Ελλάδα και, όπως φάνηκε στο πρόσφατο MotoShow 2022, το ενδιαφέρον των φίλων της μοτοσυκλέτας είναι μεγάλο.

Τώρα, όσοι θέλουν να οδηγήσουν κάποιο μοντέλο της CFMOTO, έχουν την δυνατότητα να κάνουν ένα test ride στα events που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα η Muvus, η ελληνική αντιπροσωπία της μάρκας, σε συνεργασία με τους κατά τόπους αντιπροσώπους.

Τα events αυτά είναι ουσιαστικά μια κινητή έκθεση ολόκληρης της γκάμας των μοντέλων 2022 της CFMOTO, στην οποία δίνεται και η δυνατότητα για test-ride σε όλους τους ενδιαφερόμενους, έχοντας κλείσει θέση για το μοντέλο που τους ενδιαφέρει.

Το πρώτο event πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα στις 16-17 Απριλίου, στις νέες εγκαταστάσεις της Μπακώσης Α.Ε που είναι ο νέος αντιπρόσωπος για την περιοχή.

Το επόμενο event γίνεται στην Θεσσαλονίκη, 13-15 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ερμίδης. Για κρατήσουν θέση για test-ride στο μοντέλο της επιλογής τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 2310-852456.

TAGS CFMOTO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ