BMW MOTORRAD

BMW: Έτοιμα τα γυαλιά ηλίου με live ενδείξεις πίνακα οργάνων

BMW MOTORRAD CONNECTED RIDE
BMW MOTORRAD CONNECTED RIDE PRESS BMW

Η BMW Motorrad παρουσιάζει τα ConnectedRide, τα καινοτόμα “έξυπνα” γυαλιά ηλίου με τεχνολογία head-up display που θα αλλάξουν τα δεδομένα στη χρήση των μοτοσικλετών.

Αυτό που θεωρούνταν επιστημονική φαντασία πριν από μερικά χρόνια γίνεται τώρα πραγματικότητα με τα ConnectedRide της BMW Motorrad. Τα καινοτόμα γυαλιά μοτοσικλέτας παρέχουν την τεχνολογία head-up display και προβάλλουν όλα τα σχετικά δεδομένα, όπως πλοήγηση, ταχύτητα ή επιλεγμένη σχέση κιβωτίου, απευθείας στο οπτικό πεδίο του αναβάτη σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας έτσι μία ιδιαίτερα ασφαλή οδήγηση μοτοσικλέτας.

BMW MOTORRAD CONNECTED RIDE
BMW MOTORRAD CONNECTED RIDE PRESS BMW


Τα Smartglasses ConnectedRide της BMW Motorrad μπορούν να συνδεθούν εύκολα με το smartphone μέσω Bluetooth και με τη χρήση συγκεκριμένης εφαρμογής. Ο αναβάτης μπορεί να ορίζει τη θέση που θα προβάλλονται τα δεδομένα και οι ρυθμίσεις μπορούν να επιλέγονται πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της οδήγησης μέσω του πολυχειριστηρίου στο τιμόνι της μοτοσικλέτας.

Εκτός από την εξατομικευμένη διεπαφή χρήστη και την αύξηση της ασφάλειας κατά την οδήγηση, τα smartglasses προσφέρουν επίσης υψηλό επίπεδο άνεσης. Ο σχεδιασμός των smartglasses και της απεικόνισης έχει προσαρμοστεί ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες των αναβατών. Επιπλέον, τα Smartglasses ConnectedRide της BMW Motorrad μπορούν να προσαρμόζονται ώστε να ταιριάζουν σε πολλά κράνη και σχήματα προσώπου.

BMW MOTORRAD CONNECTED RIDE
BMW MOTORRAD CONNECTED RIDE PRESS BMW


Αυτό καθιστά τα smartglasses άνετα στη χρήση ακόμη και σε μακρινές ημερήσιες διαδρομές. Η ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου προσφέρει έως και δέκα ώρες λειτουργίας. Η BMW Motorrad παρέχει επίσης δύο σετ πιστοποιημένων φακών UVA/UVB μαζί με το σκελετό. Το ένα σετ φακών είναι 85% διαφανές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδικά για κράνη με ενσωματωμένα αλεξήλια.

BMW MOTORRAD CONNECTED RIDE
PRESS BMW


Το άλλο σετ έχει φιμέ φακούς που μετατρέπουν τα smartglasses σε ένα τέλειο ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Για τους αναβάτες που φοράνε γυαλιά οράσεως, οι φακοί μπορούν να προσαρμοστούν στην απαιτούμενη οπτική οξύτητα από οπτικό. Για όσους φορούν φακούς επαφής, τα smartglasses μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά. Τα σετ περιλαμβάνουν επίσης μια θήκη γυαλιών και ένα καλώδιο φόρτισης USB.

TAGS BMW MOTORRAD BMW SMARTGLASSES CONNECTEDRIDE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ