ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

Αυτό είναι το ξεχωριστό νέο BMW CE 02

BMW CE 02 NEW
BMW CE 02 NEW PRESS BMW

Η BMW Motorrad παρουσιάζει το νέο ηλεκτρικό όχημα πόλης, το BMW CE 02, περίπου δύο χρόνια μετά το CE 04, συνεχίζοντας έτσι με συνέπεια τη στρατηγική της για την ηλεκτρική κινητικότητα.

Το νέο BMW CE 02 αντιπροσωπεύει ένα νέο τρόπο πρόσβασης των αστικών κέντρων από την BMW Motorrad. Είναι ηλεκτρικό, απευθύνεται κυρίως σε νεαρούς αναβάτες και δεν είναι ούτε ηλεκτρική μοτοσικλέτα, ούτε e-scooter. Είναι ένα eParkourer. Δημιουργήθηκε για την πόλη και το αστικό περιβάλλον. Ευέλικτο, πρακτικό, ανθεκτικό με μινιμαλιστική σχεδίαση που περιορίζεται στα ουσιώδη και απαραίτητα.

BMW CE 02 NEW
BMW CE 02 NEW PRESS BMW


Οι μεγάλοι τροχοί το καθιστούν στιβαρό και ταυτόχρονα εξασφαλίζουν διασκεδαστική οδήγηση σε πολλά εδάφη. Το μαύρο ως βασικό χρώμα για το πλαίσιο, τους τροχούς, το μπροστινό φτερό και το κάλυμμα τριπλού σφιγκτήρα στην κορυφή, και το ματ μεταλλικό γκρι (granite grey) για το κάλυμμα του κινητήρα, πετυχαίνουν μία εξίσου συναρπαστική αντίθεση με την αλληλεπίδραση ματ και γυαλιστερών επιφανειών.

Στην ειδική έκδοση HIGHLINE, το νέο CE 02 έχει μια δυναμική και πολύχρωμη εμφάνιση. Το χρυσαφί πιρούνι και ένα σχέδιο αυτοκόλλητων σε συνδυασμό με ένα Petrol χρώμα αντίθεσης προσδίδουν ένα δυναμικό και πρωτοποριακό στυλ στην εμφάνιση του CE 02. Αναβάτες ηλικίας από 16 ετών μπορούν να οδηγήσουν το νέο CE 02 με μέγιστη ισχύ 11 kW (15 hp).

BMW CE 02 NEW
BMW CE 02 NEW PRESS BMW


Το ισχυρό σύστημα κίνησης επιτρέπει στο νέο CE 02 των 11 kW να επιταχύνει γρήγορα από στάση για μία δυναμική εμπειρία οδήγησης. Εκτός από την τελική ταχύτητα των 95 km/h, προσφέρει ισχυρή αλλά προοδευτική επιτάχυνση στον αυτοκινητόδρομο, ενώ η αυτονομία άνω των 90 km (έκδοση 11 kW σύμφωνα με το WMTC) αποτελεί ένα ακόμα πλεονέκτημα στις αστικές μετακινήσεις.

Με βάρος μόλις 132 kg (έκδοση 11 kW) ή 119 kg (έκδοση 4 kW) και χαμηλό ύψος σέλας μόλις 750 mm, το νέο CE 02 είναι εξαιρετικά εύχρηστο και ευέλικτο. Δύο riding modes “Flow” και “Surf” διατίθενται ως στάνταρ εξοπλισμός ενώ το “Flash” διατίθεται προαιρετικά, ως στοιχείο γνήσιου εξοπλισμού της BMW Motorrad. Το νέο BMW CE 02 διαθέτει στάνταρ έναν εξωτερικό φορτιστή με ισχύ φόρτισης 0,9 kW, ο οποίος επιτρέπει τη γρήγορη και άνετη φόρτιση σε στάνταρ οικιακές πρίζες.

BMW CE 02 NEW
BMW CE 02 NEW PRESS BMW


Ακόμα ταχύτερη φόρτιση προσφέρει ο ταχυφορτιστής ισχύος 1,5 kW, ο οποίος διατίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό HIGHLINE και ως γνήσιο αξεσουάρ BMW Motorrad. Όσον αφορά το πλαίσιο, το νέο BMW CE 02 βασίζεται σε ένα άκαμπτο διπλό, κλειστό πλαίσιο από ατσάλινους σωλήνες. Μπροστά υπάρχει ένα τηλεσκοπικό πιρούνι με υδραυλική απόσβεση, ενώ πίσω χρησιμοποιείται ένα μονόμπρατσο ψαλίδι και ένα αμορτισέρ χωρίς μοχλικό.

Τα φαρδιά ελαστικά είναι τοποθετημένα σε χυτούς τροχούς ελαφρού κράματος που θυμίζουν δισκόπλακες, ενώ τα δισκόφρενα εξασφαλίζουν ασφαλή επιβράδυνση εμπρός και πίσω. Το ABS της BMW Motorrad διαθέτει ABS στον εμπρός τροχό. Μία ευανάγνωστη οθόνη TFT ενημερώνει τον οδηγό για την ταχύτητα οδήγησης, την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας και πολλά ακόμα.

TAGS ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ BMW BMW CE 02 EPARKOURER BMW MOTORRAD
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ