ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Volvo: Ανανέωση για το XC40 Recharge και μια νέα έκδοση για το C40 Recharge

XC40 Recharge Twin, Sage Green
Volvo XC40 Recharge Twin 2022

Η Volvo παρουσιάζει ανανεωμένα μοντέλα και μία έκδοση του C40 Recharge με κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Η Volvo ανανεώνει εμφανισιακά το ηλεκτρικό XC40 Recharge, εμπλουτίζει τη γκάμα του επίσης ηλεκτρικού C40 Recharge με μια νέα, προσθιοκίνητη έκδοση και εισάγει μία σειρά αναβαθμίσεων σε όλη την γκάμα των μοντέλων της.

Volvo XC40 Recharge

Με στόχο να φρεσκάρουν ελαφρώς τον κατά γενική ομολογία όμορφο, δυναμικό και διαχρονικό σχεδιασμό του XC40 Recharge, οι σχεδιαστές της Volvo προχώρησαν στην τοποθέτηση ενός νέου εμπρός προφυλακτήρα και μίας μάσκας χωρίς πλαίσιο στο αμιγώς ηλεκτρικό SUV. Οι αλλαγές αυτές συγχρονίζουν οπτικά το XC40 Recharge με το νέο C40 Recharge.

XC40 Recharge Twin, Sage Green
Volvo XC40 Recharge Twin 2022

Επιπλέον, οι χαρακτηριστικοί προβολείς με το σφυρί του Θωρ, που αποτελεί την «υπογραφή» της Volvo στη σχεδίαση των εμπρός φωτιστικών σωμάτων, αναβαθμίζονται με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας pixel LED, ώστε να προσαρμόζονται αυτόματα στην κίνηση που συναντούν και να φωτίζουν αποτελεσματικά τον δρόμο χωρίς να θαμπώνουν τους άλλους οδηγούς.

Διαθέσιμες πλέον είναι και οι premium επιλογές στις επενδύσεις χωρίς δέρμα, καθώς και από τα νέα εξωτερικά χρώματα και τις ζάντες, που προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες εξατομίκευσης.

XC40 Recharge Twin, Sage Green
Volvo XC40 Recharge Twin 2022

Volvo C40 Recharge

Συμπληρώνοντας την έκδοση του C40 Recharge με τους δύο ηλεκτροκινητήρες και κίνηση σε όλους τους τροχούς, η Volvo εμπλουτίζει τη γκάμα του ηλεκτρικού SUV με την κουπέ αισθητική, με μία νέα πιο προσιτή έκδοση που έχει την κίνηση στους εμπρός τροχούς.

C40 Recharge, Fjord Blue
Volvo C40 Recharge 2022

Το προσθιοκίνητο C40 Recharge κινείται με έναν ηλεκτροκινητήρα 231 ίππων και με μπαταρία 69 kWh. Η αυτονομία του σύμφωνα με το πρότυπο WLTP υπολογίζεται στα 434 χιλιόμετρα, με μία πλήρη φόρτιση.

Μέσω ταχυφόρτισης, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί από το 10% έως το 80% της χωρητικότητάς της σε περίπου 32 λεπτά.

Volvo C40 Recharge, Fjord Blue
Volvo C40 Recharge 2022

Οι νέες εκδόσεις του C40 και του XC40, μαζί με όλα τα άλλα νέα μοντέλα της Volvo, θα είναι διαθέσιμες μέσω ενός concept αναβαθμισμένων επιλογών, που σχεδιάστηκαν για να κάνουν τη διαδικασία της online παραγγελίας πιο εύκολη και πρακτική. Οι πελάτες της σουηδικής εταιρίας θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ διαφορετικών επιπέδων εξοπλισμού και να καταλήξουν στις επιλογές που καλύπτουν καλύτερα τις προσωπικές τους ανάγκες.

Η νέα δομή των επιλογών αντανακλά τον στόχο της Volvo Cars να αυξήσει τη διαφάνεια των τιμών, καθώς και να μειώσει την πολυπλοκότητα στις προσφορές των μοντέλων της, εστιάζοντας σε ελκυστικές προ-διαμορφωμένες εκδόσεις.

C40 Recharge, Fjord Blue
Volvo C40 Recharge, 2022
TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ SUV VOLVO XC40 VOLVO C40 VOLVO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ