VOLKSWAGEN ID. BUZZ

Το Volkswagen ID. Buzz Cargo αναδείχθηκε “International Van of the Year 2023”

Martin Meiners
Volkswagen ID. BUZZ Cargo VOLKSWAGEN / MARTIN MEINERS PHOTOGRAPHY

Το ηλεκτρικό ID Buzz που θυμίζει αισθητικά το κλασικό VW T1 έχει ήδη περισσότερες από 13.700 παραγγελίες, εκ των οποίων οι μισές αφορούν την έκδοση Cargo.

Το ID Buzz Cargo, η επαγγελματική έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού Volkswagen ID Buzz κέρδισε τον τίτλο “International Van Of The Year 2023”. Το ID. Buzz Cargo κινείται αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια. Έχει ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 204 ίππων, μέση κατανάλωση 20,4-22,2 kWh/100 km, μπαταρία 77 kWh (net, ακαθάριστο ενεργειακό περιεχόμενο 82 kWh) και κίνηση στον πίσω άξονα.

Το εσωτερικό διαθέτει τρεις θέσεις μπροστά (εναλλακτικά δύο) και ένα σταθερό χώρισμα για τον χώρο φόρτωσης, ο οποίος έχει όγκο 3,9 κ.μ. και χωράει δύο ευρωπαλέτες.

Martin Meiners
Volkswagen ID. BUZZ Cargo VOLKSWAGEN / MARTIN MEINERS PHOTOGRAPHY

Το ID Buzz Cargo κέρδισε το πολυπόθητο βραβείο πριν από την κυκλοφορία του στην αγορά! Το βραβείο παρέλαβε ο Κάρστεν Ίντρα, Διευθύνων Σύμβουλος της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα από τον Τζάρλαθ Σουίνι, Πρόεδρο του IVOTY, στην εκδήλωση της Γερμανικής Ένωσης Αυτοκινητοβιομηχανίας (VDA) “Stars Of The Year” που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου.

Η κριτική επιτροπή του IVOTY απαρτίζεται από 34 δημοσιογράφους επαγγελματικών οχημάτων από διάφορες χώρες.

HENNING SCHEFFEN PHOTOGRAPHY
Το Volkswagen ID. Buzz Cargo αναδείχθηκε “International Van of the Year 2023” HENNING SCHEFFEN
TAGS VOLKSWAGEN ID. BUZZ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ CAR OF THE YEAR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ