ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Το πληρέστερο δίκτυο με σημεία φόρτισης σε όλη την Ελλάδα

Charging
Charging KLM

Η ηλεκτροκίνηση κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους, με τα προτερήματα που προσφέρουν τα ηλεκτρικά μοντέλα αλλά και τον περιορισμό του κόστους των μετακινήσεων, ενώ η ταυτόχρονη ανάπτυξη του δικτύου με τα σημεία φόρτισης, δίνει όλο και περισσότερες λύσεις.

Η απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι το ζήτημα που απασχολεί όλο και περισσότερους όσο περνάει ο καιρός. Βλέπουμε ήδη και την τάση στην υπόλοιπη Ευρώπη, όπου τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα όλο και κερδίζουν έδαφος στις πωλήσεις αλλά και στην καθημερινότητα των πολιτών που απολαμβάνουν τα ποιοτικότερα χαρακτηριστικά στις μετακινήσεις τους.

Charging
Charging MG


Για την Ελλάδα, η αισιόδοξη εικόνα βασίζεται σε ενέργειες και δράσεις που αναλαμβάνουν εταιρείες όπως είναι η ΔΕΗ, στην οποία όλοι όσοι χρησιμοποιούν ηλεκτρικό ή plug in υβριδικό αυτοκίνητο, “χρωστούν” την ύπαρξη του μεγαλύτερου δικτύου φορτιστών και ταχυφορτιστών. Με περισσότερα από 2.000 σημεία φόρτισης wallbox και πάνω από 230 ταχυφορτιστές, το δίκτυο της ΔΕΗ καλύπτει πρακτικά όλη την ελληνική επικράτεια.

Μιλάμε για δίκτυο που καλύπτει από την Κρήτη έως την Αλεξανδρούπολη και τα νησιά, προσφέροντας λύσεις εξοικονόμησης κόστους μετακίνησης στους χρήστες ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων, όπου κι αν βρίσκονται. Επιπρόσθετα, με τη χρήση της πλατφόρμας ΔΕΗblue, κάθε ενδιαφερόμενος αποκτά πρόσβαση σε αποκλειστικά προνόμια και ακόμα καλύτερες τιμές ανά kWh.

Charging
Charging DEHBLUE


Μεταξύ άλλων δυνατοτήτων, μέσω της εφαρμογής και έχοντας καταχωρημένα ορισμένα στοιχεία του αυτοκινήτου, η πλατφόρμα προτείνει το καταλληλότερο σημείο φόρτισης ανά περίπτωση, ενώ δίνει και τη δυνατότητα κράτησης για συγκεκριμένη χρονική στιγμή και για προκαθορισμένη ώρα χρήσης.

TAGS ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΓΟΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ