ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

Το νέο Zeeho AE6+ είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ σε τιμή- έκπληξη

Zeeho AE6+
Zeeho AE6+ MUVUS

H Muvus ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του νέου Zeeho AE6+ με το οποίο εμπλουτίζεται η γκάμα των ήδη πολύ πετυχημένων AE8+ και ΑΕ8S+.

Η μικρότερη επιλογή στη γκάμα των ηλεκτρικών μοντέλων της Zeeho, είναι η ιδανική λύση για την αστική μετακίνηση και διατίθεται με 1 αλλά και με 2 μπαταρίες. Με τη μια μπαταρία, η αυτονομία φτάνει τα 55 χιλιόμετρα, ενώ και με τις δύο τα 95. Η μέγιστη ισχύς του πλευρικά τοποθετημένου ηλεκτροκινητήρα είναι 7,5 ίπποι (5,5 kW), η τελική ταχύτητα είναι 80 χλμ./ώρα, ενώ η μπαταρία είναι 69V 27Ah και είναι 1 ή 2 αναλόγως την έκδοση.

Zeeho AE6+
Zeeho AE6+ MUVUS


Η εμπρός ανάρτηση του Zeeho AE6+ είναι υδραυλική, ενώ η πίσω έχει και δυνατότητα ρύθμισης της προφόρτισης. Οι πληροφορίες λειτουργίας για τον αναβάτη, προβάλλονται σε ένα πίνακα οργάνων που αποτελείται από μια LCD οθόνη με διαγώνιο 5,0 ιντσών. Ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του τρία προγράμματα για την απόδοση του κινητήρα (Eco, Street και Sport mode).

Zeeho AE6+
Zeeho AE6+ MUVUS


Το Zeeho AE6+ διαθέτει cruise control και ξεκλείδωμα χωρίς κλειδί, ενώ συνδυάζεται με την εφαρμογή Easy Ride που απογειώνει την ευκολία στη χρήση του ηλεκτρικού σκούτερ. Το μικρό μοντέλο έχει τη δυνατότητα αναβαθμίσεων ΟΤΑ (Over Τhe Air) για το λογισμικό της διαχείρισης της ενέργειας και της απόδοσης του ηλεκτροκινητήρα.

Zeeho AE6+
Zeeho AE6+ MUVUS


Επιπλέον, διαθέτει αντικλεπτικό σύστημα με ένδειξη τοποθεσίας και ηλεκτρονικό “φράχτη” για το πλαίσιο μέσα στο οποίο ο ιδιοκτήτης ορίζει πως μπορεί να είναι ενεργό. Πολύ χρήσιμη είναι επίσης η ένδειξη για το πλευρικό stand προκειμένου να προλαμβάνονται δύσκολες καταστάσεις. Το Zeeho AE6+ είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: Vibrant white, Slate Grey και Liquid Black, με τιμή εκκίνησης τα 3.025 ευρώ (με την επιδότηση, στην έκδοση με τη μία μπαταρία).

TAGS ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ