FORD

Στην Ελλάδα η εξερευνήτρια που κάνει το γύρο του κόσμου με το Ford Explorer

Ford Explorer Electric_Lexie Alford
Ford Explorer Electric_Lexie Alford FORD MEDIA

Η Λέξι Άλφορντ, η νεότερη εξερευνήτρια που στοχεύει να καταγράψει ρεκόρ ως ο πρώτος άνθρωπος που θα κάνει τον γύρο του κόσμου με ένα ηλεκτρικό όχημα, περνάει από τη χώρα μας με το SUV Ford Explorer.

Η Λέξι, γνωστή και ως @LexieLimitless στα social media, ξεκίνησε από τη Νίκαια της Γαλλίας στις 8 Σεπτεμβρίου 2023 και θα επισκεφτεί τη χώρα μας οδηγώντας το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer πριν περάσει στην Ασιατική Ήπειρο για να συνεχίσει το επικό της ταξίδι διασχίζοντας συνολικά 6 ηπείρους και 30 περίπου χώρες για περισσότερα από 28.000 χλμ.

Ford Explorer Electric_Lexie Alford
Ford Explorer Electric_Lexie Alford FORD MEDIA


Με αφορμή το πέρασμά της από τη χώρα μας, η νεότερη εξερευνήτρια στον κόσμο που τολμά να επιχειρήσει ένα ρεκόρ, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:30 θα είναι στο περίπτερο της Ford στην έκθεση «Αυτοκίνηση & Electromobility» για να τη συναντήσουν από κοντά, όλοι όσοι ενδιαφέρονται και βρίσκουν το εγχείρημά της αυτό, συναρπαστικό.

Έτσι, όσοι το επιθυμούν μπορούν να ακούσουν από την για τις προκλήσεις ενός τέτοιου ταξιδιού, κάνοντας έτσι και την επίσκεψη στη χώρα μας, ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. και με αυτόν τον τρόπο να λάβετε και εσείς μέρος σε αυτό το μοναδικό εγχείρημα. Το αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer, με το οποίο έχει ξεκινήσει το μοναδικό της αυτό ταξίδι, είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο προ-παραγωγής.

Ford Explorer Electric_Lexie Alford
Ford Explorer Electric_Lexie Alford FORD MEDIA


Χωρίς ειδικές τροποποιήσεις για την αντιμετώπιση των επικείμενων προκλήσεων, το ηλεκτρικό Explorer θα προσφέρει στη Λέξι, όχι μόνο την άνεση και τη συνδεσιμότητα αλλά και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί στο απόλυτο road trip που έχει ξεκινήσει. Μπορεί όποιος θέλει να παρακολουθεί το συναρπαστικό αυτό ταξίδι, αναζητώντας το #ChargeAroundTheGlobe ή ακολουθώντας τα κοινωνικά κανάλια τους λογαριασμούς lexielimitless και fordnewseurope.

TAGS FORD FORD EXPLORER ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ & ELECTROMOBILITY 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ