VOLVO EX90

Πρώτη γεύση από το εσωτερικό του νέου Volvo EX90 που δίνει έμφαση στην εύκολη πληροφόρηση

Your new Volvo EX90 gives you the info you need  when you need it
Πρώτη γεύση από το εσωτερικό του νέου Volvo EX90 VOLVO

Τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια μέσω της απλότητας και της ευκολίας πρόσβασης στις σημαντικές πληροφορίες υπόσχεται το νέο ηλεκτρικό SUV της Volvo.

Τα σημερινά αυτοκίνητα είναι φορτωμένα με πολλές δυνατότητες και λειτουργίες που από τη μία κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, από την άλλη συχνά δημιουργούν περισσότερους περισπασμούς ή σύγχυση κατά την οδήγηση. Έχοντας αυτό στο μυαλό τους, οι σχεδιαστές του νέου EX90, του αμιγούς ηλεκτρικού SUV της Volvo, επέλεξαν μια πιο λιτή αισθητική για το ταμπλό του αυτοκινήτου και φρόντισαν έτσι ώστε η πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες μέσω των οθονών να γίνεται εύκολα, με έναν απλοποιημένο τρόπο.

Η μεγάλη κεντρική οθόνη στο ταμπλό φροντίζει για γρήγορη πρόσβαση στην πλοήγηση, τα media και το τηλέφωνο, καθώς επίσης σε ρυθμίσεις και άλλες συνηθισμένες ενέργειες. Ανάλογα με το αν είμαστε σταθμευμένοι ή οδηγούμε, ή μιλάμε στο τηλέφωνο, μία ειδική προσαρμοστική γραμμή μενού προτείνει τις ενέργειες που έχουν περισσότερο νόημα για τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Your new Volvo EX90 gives you the info you need  when you need it
Πρώτη γεύση από το εσωτερικό του νέου Volvo EX90 VOLVO

Για πληροφορίες πιο σχετικές με την οδήγηση, όπως οδηγίες κατεύθυνσης, ενδείξεις ταχύτητας και αυτονομίας, υπάρχει η μικρότερη οθόνη του ψηφιακού πίνακα οργάνων. Και σε αυτήν, το όχημα προσαρμόζει την απρόσκοπτη ενημέρωση και αλλαγή από το ένα πρόγραμμα οδήγησης στο άλλο.

Στην ασφάλεια συμβάλλει και η δυνατότητα του αυτοκινήτου να ανιχνεύει τον εξωτερικό και τον εσωτερικό χώρο μέσω εξελιγμένου λογισμικού που αναπτύχθηκε από τη Volvo Cars, και του κεντρικού υπολογιστή του αυτοκινήτου. Με αυτό τον συνδυασμό το αυτοκίνητο καλύτερα τόσο εμάς όσο και τον κόσμο που μας περιβάλλει και έχει ως στόχο να μπορεί να διαβάσει κάθε κατάσταση και να μας παρέχει τις κατάλληλες πληροφορίες με βάση αυτά τα δεδομένα.

Your new Volvo EX90 gives you the info you need  when you need it
Πρώτη γεύση από το εσωτερικό του νέου Volvo EX90 VOLVO

Η προηγμένη σειρά των αισθητήρων δίνει μία πλήρη άποψη 360 μοιρών του περιβάλλοντος του αυτοκινήτου, επιτρέποντάς του να αντιδρά προληπτικά σε όσα συμβαίνουν γύρω του, ακόμα και όταν το πρόγραμμα υποβοηθούμενης οδήγησης δεν είναι ενεργό. Το αυτοκίνητο μας ενημερώνει διαρκώς για το τι βλέπει εκείνη τη στιγμή, καθώς και για την πληροφορία στην οποία ανταποκρίνεται.

Το Volvo EX90, που ετοιμάζεται για την επίσημη αποκάλυψή του στις 9 Νοεμβρίου, θα μπορεί ακόμη και να μας βοηθά καθώς αλλάζουμε λωρίδες. Η νέα ναυαρχίδα των SUV της Volvo θα διαθέτει ήδη τον απαιτούμενο εξοπλισμό για αυτόνομη οδήγηση χωρίς επίβλεψη, κάτι που σημαίνει ότι στο μέλλον θα μπορεί να αναλαμβάνει την οδήγηση πλήρως.

TAGS VOLVO EX90 ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ SUV ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ VOLVO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ