VOLKSWAGEN ID.3

Νέο Volkswagen ID.3 Prime Pro S, από 38.500 €

Νέο Volkswagen ID.3 Prime Pro S, από 38.500 €
Volkswagen ID.3 PRIME PRO VOLKSWAGEN

Η νέα ειδική έκδοση του ID.3 Prime Pro S διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και αυτονομία 550 km.

Η γκάμα του αμιγώς ηλεκτρικού Volkswagen ID.3 εμπλουτίζεται με τη νέα έκδοση ID.3 Prime Pro S. Η νέα ειδική έκδοση διατίθεται με τη μεγάλη μπαταρία που έχει ωφέλιμη χωρητικότητα 77 kWh, κατανάλωση 15,8 kWh/km και αυτονομία που σε μεικτό κύκλο φτάνει τα 549 km.

Ο βασικός εξοπλισμός του τετραθέσιου ID.3 Pro S Prime χαρακτηρίζεται τόσο από την ποιότητα και την άνεση στο εσωτερικό, όσο και από το πλήθος των συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού. Εξωτερικά ξεχωρίζουν οι ζάντες αλουμινίου "Andoya" 7.5J x 19 με AirStop ελαστικά, τα σκούρα θερμομονωτικά κρύσταλλα στα πίσω πλευρικά παράθυρα και το πίσω παρμπρίζ και οι εξωτερικοί καθρέπτες που είναι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι, με αυτόν του συνοδηγού να διαθέτει και λειτουργία βύθισης όταν επιλέγεται η όπισθεν.

Στο εσωτερικό, ο φωτισμός Ambient 30 χρωμάτων δένει αρμονικά με την επένδυση καθισμάτων σε micro fleece "ArtVelours". Το δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι είναι πλέον θερμαινόμενο με touch control. Τα εμπρός καθίσματα είναι θερμαινόμενα, ενώ τα πίσω καθίσματα είναι ασύμμετρα αναδιπλούμενα με κεντρικό υποβραχιόνιο.

Επιπλέον, τα πεντάλ είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ η κεντρική κονσόλα διαθέτει δύο ποτηροθήκες, φωτιζόμενο χώρο τοποθέτησης smartphone και αποθηκευτικό χώρο με roller. Επίσης, ο εσωτερικός καθρέπτης είναι αυτόματος και αντιθαμβωτικός.

Οι τεχνολογίες υποβοήθησης έχουν ενισχυθεί με συστήματα όπως τα Park Assist Plus (έξυπνη υποβοήθηση στάθμευσης) και Pre-Crash (σύστημα προληπτικής προστασίας επιβατών). Το ID.3 Pro S Prime διαθέτει επίσης κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα κλειδώματος/ ξεκλειδώματος και εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί (Keyless Access), αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού με αισθητήρες εσωτερικού χώρου, προστασία από ρυμούλκηση και σύστημα κλειδώματος SAFELOCK.

Η λιανική τιμή του ID.3 Prime Pro S είναι 46.500 €. Υπενθυμίζεται ότι με βάση τις επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργείου Ενέργειας, η επιδότηση για αγορά ηλεκτρικού οχήματος θα υπολογίζεται με ποσοστό 30% επί της βασικής τιμής, με πλαφόν τις 8.000 €. Αυτό σημαίνει πως η τιμή του ID.3 Prime Pro S, με την κρατική επιδότηση, διαμορφώνεται στις 38.500 €.

TAGS VOLKSWAGEN ID.3 ΑΓΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ