ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δωρεάν service για 7 χρόνια στα Volkswagen ID.3, ID.4 και ID.5

Δωρεάν service για 7 χρόνια στα Volkswagen ID.3, ID.4 και ID.5
Volkswagen ID.4 VOLKSWAGEN AG

Η Kosmocar - Volkswagen προσφέρει δωρεάν προγραμματισμένη συντήρηση 7 ετών χωρίς κανένα χιλιομετρικό περιορισμό για τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα ID.3, ID.4 και ID.5.

Κάθε νέα παραγγελία* ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Volkswagen, και ειδικότερα στα μοντέλα ID.3, ID.4 και ID.5, θα συνοδεύεται από 7 χρόνια δωρεάν service, χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό και δίχως καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση για τους κατόχους τους**, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Kosmocar.

Πιο συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες των νέων ηλεκτρικών μοντέλων Volkswagen θα μπορούν να πραγματοποιούν τις εργασίες συντήρησης σε οποιοδήποτε συνεργείο του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen της Kosmocar.

Τόσο οι εργασίες όσο και τα γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen που αφορούν στα προγραμματισμένα services του αυτοκινήτου, βάσει των οδηγιών του κατασκευαστή, θα πραγματοποιούνται χωρίς κανένα κόστος για τον κάτοχο, ενώ οποιαδήποτε εργασία εκτός της προγραμματισμένης συντήρησης, θα χρεώνεται με βάση τον εκάστοτε τιμοκατάλογο εργασιών και γνήσιων ανταλλακτικών του Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη Service Volkswagen.

Δωρεάν service για 7 χρόνια στα Volkswagen ID.3, ID.4 και ID.5
Volkswagen ID.3 VOLKSWAGEN AG

Δεδομένου πως η παροχή των 7 ετών προγραμματισμένης συντήρησης δεν έχει κανένα χιλιομετρικό περιορισμό και ακολουθεί το αυτοκίνητο για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, σε περίπτωση μεταπώλησης, η προσφορά αυτή μεταβιβάζεται αυτόματα στον επόμενο κάτοχο του αυτοκινήτου, αυξάνοντας έτσι την εμπορική του αξία.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

* Η συγκεκριμένη παροχή αφορά αποκλειστικά σε παραγγελίες που εμπίπτουν στον τιμοκατάλογο που τέθηκε σε ισχύ στις 7/11/2022.

** Η παροχή αυτή αφορά σε όλους τους πελάτες, ωστόσο δεν περιλαμβάνονται τα επαγγελματικά οχήματα ΤΑΞΙ.

Δωρεάν service για 7 χρόνια στα Volkswagen ID.3, ID.4 και ID.5
Volkswagen ID. 5 GTX 2022 VOLKSWAGEN


TAGS ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ VOLKSWAGEN ID.3 VOLKSWAGEN ID.4 VOLKSWAGEN ID.5 ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΓΟΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ