CONTINENTAL

Continental: Κατάλληλη και για ηλεκτρικά αυτοκίνητα όλη η γκάμα ελαστικών της στην Ευρώπη

Continental: Κατάλληλη και για ηλεκτρικά αυτοκίνητα όλη η γκάμα ελαστικών της στην Ευρώπη
CONTINENTAL

Τα νέα ελαστικά της Continental πληρούν τις απαιτήσεις των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου στα οχήματα με συμβατικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Όπως ανακοίνωσε η Continental, κάθε ελαστικό στην τρέχουσα γκάμα προϊόντων της στην Ευρώπη πληροί ήδη τις απαιτήσεις των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Έτσι, όλες οι νέες σειρές ελαστικών της εταιρείας για επιβατικά οχήματα, κυκλοφορούν πλέον στην Ευρωπαϊκή αγορά με τη νέα σήμανση «EV-Compatible» (συμβατό με ηλεκτρικά οχήματα) στο πλευρικό τους τοίχωμα. Παράλληλα, τα ελαστικά αυτά συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και στα οχήματα με συμβατικούς τύπους κίνησης.

Τα ελαστικά με τη νέα σήμανση «EV-Compatible» φέρνουν πιο κοντά την υλοποίηση της στρατηγικής της Continental, να βελτιστοποιήσει όλη τη γκάμα της, για όλα τα ηλεκτρικά οχήματα, αφού τεχνολογικά δε μπορεί να υπάρξει ένας και μόνο τύπος ελαστικού για τις ανάγκες της ηλεκτροκίνησης, συνολικά.

Έτσι, η γκάμα ελαστικών της Continental παραμένει μη περίπλοκη, κάτι που απλοποιεί τις διαδικασίες που σχετίζονται με την επιλογή, την παραγγελία, την αποθήκευση και την εφοδιαστική αλυσίδα των ελαστικών. Ως αποτέλεσμα, εξοικονομούνται πολύτιμοι πόροι, από την παραγωγή, μέχρι την τοποθέτηση του ελαστικού.

Continental: Κατάλληλη και για ηλεκτρικά αυτοκίνητα όλη η γκάμα ελαστικών της στην Ευρώπη
CONTINENTAL

Είναι αξιοσημείωτο ότι το 2022, 9 στους 10 κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρικών οχημάτων βασίστηκαν στα premium ελαστικά Continental, ως ελαστικά πρώτης τοποθέτησης (ΟΕ), στα εργοστάσια παραγωγής τους. Ανάμεσα σε αυτούς η Tesla, η Porsche, η Mercedes-Benz, η KIA, η BYD και η Ford.

Η γκάμα ελαστικών της Continental περιλαμβάνει θερινά, χειμερινά και all season ελαστικά για, σχεδόν, κάθε μοντέλο ηλεκτρικού οχήματος. Τα ελαστικά αυτά προσφέρουν ειδικές τεχνολογίες για αντοχή, στιβαρότητα και ασφάλεια, χαρακτηριστικά που είναι ιδιαίτερα σημαντικά στα ηλεκτρικά οχήματα, όπως οι δείκτες υψηλού φορτίου και το “ContiSilent”, ένα προϊόν που δίνει ιδιαίτερα μειωμένο θόρυβο κύλισης στο εσωτερικό του θαλάμου επιβατών.

Σημειώστε τέλος πως, η βελτίωση ενός ελαστικού κατά μία μόνο κατηγορία αντίστασης κύλισης στην ετικέτα ελαστικών της ΕΕ, αυξάνει την αυτονομία του ηλεκτρικού οχήματος κατά, περίπου, 3% έως 4%.

TAGS CONTINENTAL ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ