ΑΓΟΡΑ

Black Friday: Διπλό όφελος έως και 4.300 € από την Kosmoride

Black Friday: Διπλό όφελος έως και 4.300 € από την Kosmoride
BLACKFRIDAY 2022 KOSMORIDE

Η Kosmoride προσφέρει όλα τα ηλεκτρικά ποδήλατα και σκούτερ με όφελος έως 3.000 ευρώ, συνδυαστικά με την κρατική επιδότηση που φτάνει τα 1.300 ευρώ.

Η Kosmoride, η εταιρία της Kosmocar που διαθέτει στην ελληνική αγορά ποδήλατα κορυφαίων μαρκών καθώς και τα ηλεκτρικά σκούτερ της ισπανικής Silence, στο πλαίσιο της Black Friday προσφέρει όλα τα e-bike και e-scooter με όφελος έως 3.000 € και 869 € αντίστοιχα. Παράλληλα, εκμηδενίζει την αναμονή για την επιδότηση του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2” - η οποία φτάνει τα 1.300 € - άμεσα, τη στιγμή της αγοράς, είτε μέσω του e-shop είτε σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα της Kosmoride. Το διπλό αυτό όφελος που φτάνει έως και τα 4.300 ευρώ, ισχύει έως και τις 30 Νοεμβρίου 2022.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω του προγράμματος "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2", οι δικαιούχοι μπορούν να αποκτήσουν το καινούριο τους ηλεκτρικό όχημα από την Kosmoride, με έως και 40% επιστροφή της αξίας του. Η Kosmoride διαθέτει καταστήματα σε Μαρούσι, Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα, και Πάτρα, προσφέροντας επιπλέον τη δυνατότητα test ride.

Περισσότερες πληροφορίες για τις Black Friday προσφορές είναι διαθέσιμες στο νέο e-shop της Kosmoride kosmoride.gr/black-friday και στη σελίδα της Silence kosmoride.gr/silence.

TAGS ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ SILENCE KOSMORIDE ΠΟΔΗΛΑΤΑ BLACK FRIDAY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ