AUDI

Αυτά είναι τα νέα Audi που παρέλαβαν οι παίκτες της Μπάγερν στο Μόναχο

FC Bayerns Dayot Upamecano, Lucas Hernández, and Alphonso Davies (left to right) during the vehicle handover at Säbener Straße
Οι παίκτες της Μπάγερν, Νταγιό Ουπαμεκανό, Λούκας Χερνάντεζ και Αλφόνσο Ντάβιες στην παραλαβή των νέων τους αυτοκινήτων AUDI AG

Κατά την παράδοση των αυτοκινήτων παρουσιάστηκε και το πρωτότυπο Audi RS e-tron GT FC Bayern προς τιμή της συμπλήρωσης 20 ετών συνεργασίας της ομάδας με την Audi.

Οι παίκτες και τα στελέχη της Μπάγερν Μονάχου μόλις απέκτησαν τα νέα τους εταιρικά αυτοκίνητα από την Audi. Πρόκειται για τα αμιγώς ηλεκτρικά Audi RS e-tron GT, Audi Q4 e-tron και Audi e-tron Sportback. Κατά την παράδοση των αυτοκινήτων μάλιστα, παρουσιάστηκε και το πρωτότυπο Audi RS e-tron GT FC Bayern, με μοναδικό επετειακό χρωματισμό προς τιμή της συμπλήρωσης 20 ετών συνεργασίας της ομάδας με την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.

The Audi RS e-tron GT FC Bayern concept with its unique anniversary livery celebrating 20-years of partnership
To πρωτότυπο Audi RS e-tron GT FC Bayern για τον εορτασμός της 20χρονης συνεργασίας AUDI AG

Η Audi, άλλωστε, δεν υποστηρίζει απλώς την πιο επιτυχημένη ποδοσφαιρική ομάδα της Γερμανίας από το 2002, αλλά είναι και μέτοχος της Μπάγερν από το 2011.

Η συγκεκριμένη τελετή παράδοσης θα μείνει αξέχαστη σε τριάντα εργαζόμενους της Audi, καθώς είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα αυτοκίνητα από το ‘Ινγολσταντ να τα οδηγήσουν ως τα κεντρικά γραφεία της Μπάγερν για να τα παραδώσουν προσωπικά στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του συλλόγου, ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στο προπονητικό κέντρο των 80.000 τετραγωνικών μέτρων.

Τα Audi της Μπάγερν

  • Audi RS e-tron GT
Αυτά είναι τα νέα Audi που παρέλαβαν οι παίκτες της Μπάγερν στο Μόναχο
Audi RS e-tron GT AUDI AG
  • Audi Q4 e-tron
AUDI
AUDI Q4 E-TRON AUDI AG
  • Audi e-tron Sportback
Static photo,
Colour: Florett Silver
The displayed vehicle shows optional equipment at extra charge. Individual equipment will be available at a later date.
Audi e-tron Sportback AUDI AG
Representing Audi, Philipp Noack (Head of Sales Germany) and Christian Schüller (Head of Sports Marketing Football) handed over the new vehicles to the FC Bayern players.
Η ομάδα της Μπάγερν παρέλαβε τα νέα εταιρικά Audi AUDI AG
TAGS AUDI ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ