AUDI

Αγοράζοντας ηλεκτρικό Volkswagen, Audi και Skoda παίρνεις την επιδότηση των 8.000 € άμεσα

Influencing factors on the electric range
Audi e-tron GT AUDI AG

Η Kosmocar κάνει πιο εύκολη την απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου Volkswagen, Audi και Skoda αξιοποιώντας την δυνατότητα εκχώρησης της επιδότησης που παρέχει το πρόγραμμα “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”.

Η Kosmocar ανακοίνωσε πως, σε συνεργασία με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Volkswagen, Audi και Skoda, διευκολύνει σημαντικά στην απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Πιο συγκεκριμένα, για την εξυπηρέτηση και την διευκόλυνση του πελάτη στην διαδικασία της επιδότησης από την πολιτεία στο πλαίσιο του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar αξιοποιεί την δυνατότητα εκχώρησης που παρέχει το πρόγραμμα, προσφέροντας ευκολία και αμεσότητα για τον υποψήφιο αγοραστή στην απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

The ID. family is becoming a pioneer in terms of software integration and over-the-air updates. (From left to right: Volkswagen ID.4 GTX, ID.4, ID.3, ID.5 und ID.5 GTX.)
Volkswagen ID.4 GTX, ID.4, ID.3, ID.5 & ID.5 GTX VOLKSWAGEN AG


Με αυτό τον τρόπο, ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί άμεσα το ποσό της επιδότησης που φτάνει έως και τις 8.000 €, χωρίς καμία αναμονή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν άμεσα το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Kosmocar Volkswagen, Audi και Skoda και να επωφεληθούν των σημαντικών προνομίων απόκτησης του ηλεκτρικού τους αυτοκινήτου ή να μάθουν περισσότερες πληροφορίες.

Αγοράζοντας ηλεκτρικό Volkswagen, Audi και Skoda παίρνεις την επιδότηση των 8.000 € άμεσα
Skoda Enyaq Coupe iV SKODA AUTO
TAGS AUDI SKODA ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΓΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ