TOYOTA HELLAS

Ξεκινά η διάθεση του νέου Toyota C-HR- Δείτε τιμές

Toyota CH-R on line
Toyota CH-R on line TOYOTA

Η Toyota έχει ανοίξει τα ψηφιακά βιβλία παραγγελιών για το ολοκαίνουργιο C-HR, προσφέροντας τη δυνατότητα online κράτησης αυτοκινήτου, χωρίς κάποια χρέωση.

Από την 1η Αυγούστου, το νέο Toyota C-HR αρχίζει την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά, με την έναρξη των online κρατήσεων. Μέσω της νέας αυτής πλατφόρμας, οι ενδιαφερόμενοι έρχονται ακόμα πιο κοντά στην απόκτηση του δικού τους C-HR, μιας και μέσω της ολοκλήρωσης της διαδικασίας, οι πελάτες θα λάβουν άμεση προτεραιότητα στην παραλαβή του αυτοκινήτου τους.

Toyota CH-R on line
Toyota CH-R on line ΤΟΥΟΤΑ


Μετά την αποκάλυψη του νέου Toyota C-HR στα τέλη Ιουνίου, η online κράτηση έρχεται να μετουσιώσει το υψηλό ενδιαφέρον των πελατών σε απτή εκδήλωση ενδιαφέροντος αγοράς. Έως και τις 11 Σεπτεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Toyota και να προχωρούν σε διαμόρφωση της έκδοσης που τους ενδιαφέρει.

Στη συνέχεια, κάνοντας και την επιλογή του εξουσιοδοτημένου εμπόρου που τους εξυπηρετεί, περνούν στην online κράτηση του αυτοκινήτου που έχουν διαμορφώσει, χωρίς κάποια χρέωση. Το νέο Toyota C-HR διατίθεται στην ελληνική αγορά με τιμή εκκίνησης τα 29.130 ευρώ, μέσα από την έκδοση C-ULT, η οποία λανσάρεται με υψηλού επιπέδου εξοπλισμό.

Toyota CH-R on line
Toyota CH-R on line ΤΟΥΟΤΑ


Από την πρώτη κιόλας έκδοση διατίθενται πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών, σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect με οθόνη αφής 8 ιντσών και πλήθος συνδεδεμένων και απομακρυσμένων υπηρεσιών, όπως το Cloud σύστημα πλοήγησης και η ρύθμιση της θερμοκρασίας της καμπίνας από το smartphone, ασύρματη ενσωμάτωση στο Apple Car Play.

Στον εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνονται τα LED φωτιστικά σώματα, καθώς και η 5η γενιά Toyota Hybrid Electric και η 3η γενιά Toyota Safety Sense, με το σύστημα ανίχνευσης τυφλού σημείου (BSM) στον βασικό του εξοπλισμό. Στην online πλατφόρμα θα διατίθενται προς κράτηση οι εκδόσεις C-Lub, C-Hic, GR Sport, Premiere Edition και GR Sport Ultimate Edition.

Toyota CH-R on line
Toyota CH-R on line ΤΟΥΟΤΑ


Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της προτεραιότητας που έχει δοθεί στις παραγωγές στα εργοστάσια και αξίζει να σημειωθεί πως οι πρώτες παραδόσεις των αυτοκινήτων στους ιδιοκτήτες, αναμένεται να γίνουν προς το τέλος του έτους που διανύουμε. Η κλιμάκωση των τιμών του νέου C-HR ανάλογα την έκδοση κυβισμού και απόδοσης, είναι η εξής:

Toyota CH-R on line
Toyota CH-R on line ΤΟΥΟΤΑ


Για το Toyota C-HR 1.8L HEV με τους 142 ίππους, η τιμή εκκίνησης είναι τα 29.130 ευρώ, ενώ το δίλιτρο με τους 190 ίππους, κοστολογείται από 35.270 ευρώ. Αντίστοιχα, η έκδοση του μοντέλου με την τετρακίνηση (HEV AWD-i 190 PS) ξεκινά από τα 37.270 ευρώ, ενώ η κορυφαία plug-in υβριδική έκδοση του μοντέλου με τους 223 ίππους, έχει τιμή εκκίνησης τα 39.470 ευρώ.

TAGS TOYOTA HELLAS TOYOTA TOYOTA C-HR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ