HYUNDAI

Βραβείο “Ηγέτης του Κλάδου” για τον Πρόεδρο του Ομίλου Hyundai

Euisun Chung, Executive Chair of Hyundai Motor Group
Euisun Chung, Executive Chair of Hyundai Motor Group HYUNDAI MOTOR MEDIA

Το βραβείο αναγνωρίζει τον θεμελιώδη ρόλο του κ. Τσάνγκ, στην ηγεσία του Ομίλου Hyundai Motor παγκοσμίως και στην καινοτόμο διαχείριση των εμπορικών σημάτων του.

Ο κ. Γιουσάν Τσανγκ, Πρόεδρος του Hyundai Motor Group ανακηρύχθηκε νικητής της κατηγορίας «Industry Leader» στα βραβεία 2023 All-Stars του Automotive News. Για 40 χρόνια το Automotive News All-Stars τιμά προσωπικότητες του κλάδου της αυτοκίνησης που έχουν επιδείξει κορυφαία συμβολή στην πρόοδο και τη διαμόρφωση της αλλαγής του κλάδου, με τον κ. Τσανγκ να ψηφίζεται φετινός νικητής του τίτλου «Industry Leader».

Ένας ηγέτης των All-Stars πρέπει να έχει επιδείξει επιχειρησιακή αρτιότητα και να έχει επιτύχει σημαντικό αντίκτυπο στον κλάδο του. Το βραβείο «Industry Leader» απευθύνεται σε υψηλά ιστάμενα άτομα που έχουν επιδείξει εξαιρετική οργανωτική ηγεσία. Το βραβείο υπογραμμίζει το ρόλο του κ. Τσανγκ στην προώθηση της τεχνολογίας και της βιωσιμότητας ως μέρος του οράματος του Ομίλου για μελλοντική κινητικότητα.

Ο κ. Τσανγκ, βάζει στο χάρτη των ηλεκτρικών οχημάτων (EV) και του υδρογόνου τον τρίτο μεγαλύτερο όμιλο αυτοκινήτων παγκοσμίως. Το Automotive News αναγνώρισε επίσης στα επόμενα βήματα του Ομίλου την πορεία για την επίτευξη του στόχου του ως έξυπνου, βιώσιμου πάροχου κινητικότητας, τονίζοντας ότι με την “προηγμένη ρομποτική, την τεχνητή νοημοσύνη (AI) και την Advanced Air Mobility (AAM), οι ιδέες είναι τολμηρές, δημιουργώντας κινητικότητα που καλύπτει την κίνηση σε όλες τις μορφές”.

Ο κ. Τσανγκ εντάσσεται στη λίστα των νικητών του τίτλου All-Stars Industry Leader, που συμπεριλαμβάνει : τον κ. Μπιλ Φορντ, Πρόεδρο της Ford (2020), την κα Μαίρη Μπάρα, Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της της General Motors (2018) και τον κ. Σέρτζιο Μαρκιόνε, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Fiat Chrysler Automobiles (2014).

TAGS HYUNDAI
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ