ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Veloce: Η "καυτή" έκδοση της νέας SUV Alfa Romeo Junior- Με 280 ίππους υπόσχεται μεγάλες οδηγικές συγκινήσεις

Alfa Romeo Junior Veloce
Alfa Romeo Junior Veloce ALFA ROMEO

Ύστερα από την ολοκλήρωση των δοκιμών εξέλιξης, η μέγιστη ισχύς της κορυφαίας έκδοσης Alfa Romeo Junior Veloce, ανέρχεται σε 280 ίππους με ροπή 345 Nm, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το σπορ προφίλ του SUV μοντέλου.

Ολοκληρώνοντας τις ιδιαίτερα απαιτητικές δοκιμές εξέλιξης της Junior, του ολοκαίνουργιου B-SUV της Alfa Romeo, οι μηχανολόγοι της μάρκας κατάφεραν να αυξήσουν τη μέγιστη ισχύ της κορυφαίας έκδοσης Veloce στους 280 ίππους και τη μέγιστη τιμή της ροπής στα 345 Nm. Η συγκεκριμένη εκδοχή του ηλεκτρικού κινητήρα έχει δεχτεί τη φροντίδα της Alfa Romeo και κάνει ντεμπούτο στην Junior αφού εξελίχθηκε στο Balocco.

Alfa Romeo Junior Veloce
Alfa Romeo Junior Veloce ALFA ROMEO


Εκεί δηλαδή όπου οι καλύτεροι μηχανολόγοι και οδηγοί της μάρκας ρυθμίζουν με πάθος ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια θρυλικών μοντέλων όπως οι 4C, 8C, Giulia & Stelvio Quadrifoglio, Giulia GTA και 33 Stradale. Μεταξύ των διαδρομών του Ιταλικού οδηγικού παραδείσου είναι και η χάραξη “Langhe” που ξεπερνά τα 20 χιλιόμετρα σε μήκος και προσομοιάζει τέλεια τις πλέον απαιτητικές συνθήκες που μπορεί να συναντήσει κάποιος στο δρόμο.

Alfa Romeo Junior Veloce
Alfa Romeo Junior Veloce ALFA ROMEO


Μάλιστα, δημοσιογράφοι από ολόκληρο τον κόσμο θα έχουν σε λίγες ημέρες τη δυνατότητα για πρώτη φορά να οδηγήσουν στη συγκεκριμένη διαδρομή, παράλληλα με την πρώτη τους επαφή με το αυτοκίνητο. Εκτός από τον ισχυρότερο κινητήρα, η κορυφαία Junior διαθέτει και πολλές ακόμα μηχανολογικές βελτιώσεις σε σύγκριση με τις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας.

Alfa Romeo Junior Veloce
Alfa Romeo Junior Veloce ALFA ROMEO


Σκοπός τους δεν είναι άλλος από τη μεγιστοποίηση των επιδόσεων, του κρατήματος και κυρίως της οδηγικής απόλαυσης που αποτελεί μέτρο σύγκρισης για την κατηγορία των B-SUV. Για παράδειγμα η κρεμαγέρα έχει λόγο μετάδοσης 14,6:1, η ανάρτηση είναι 2,5 εκατοστά χαμηλωμένη και το σύστημα πέδησης διαθέτει τεράστιους εμπρός δίσκους διαμέτρου 380 χιλιοστών με 4πίστονες μονομπλόκ δαγκάνες.

Alfa Romeo Junior Veloce
Alfa Romeo Junior Veloce ALFA ROMEO


Ταυτόχρονα, τη μέγιστη πρόσφυση του εμπρός συστήματος εγγυώνται το Torsen διαφορικό και οι τροχοί 20 ιντσών με σπορ ελαστικά χαμηλού προφίλ που επιπλέον εξασφαλίζουν κορυφαία ακρίβεια και αμεσότητα.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ALFA ROMEO JUNIOR ALFA ROMEO ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ SUV B-SUV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ