LAND ROVER

Τροχαίο Αλέξη Κούγια: Τι αυτοκίνητο οδηγούσε και τι ρόλο έπαιξε στο να βγει σχεδόν αλώβητος από μέσα

Τροχαίο Αλέξη Κούγια: Τι αυτοκίνητο οδηγούσε και τι ρόλο έπαιξε στο να βγει σχεδόν αλώβητος από μέσα
Land Rover Range Rover 2018 LAND ROVER

Ο Αλέξης Κούγιας είχε σοβαρό τροχαίο, όταν το πολυτελές SUV του έπεσε πάνω σε φορτηγό στην εθνική οδό.

Ο Αλέξης Κούγιας είχε μέσα σε λίγες μόλις μέρες δεύτερο σοβαρό ατύχημα στην εθνική οδό. Ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της ΑΕΛ, κινούμενος από Λάρισα προς Αθήνα, έπεσε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε πάνω σε φορτηγό το οποίο είχε νωρίτερα συγκρουστεί με άλλο φορτηγό, στο 308 χλμ. στο τμήμα μεταξύ Βελεστίνου - Αερινού, κλείνοντας το δρόμο.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο Αλέξης Κούγιας έκανε ελιγμό της τελευταίας στιγμής και ανέβηκε στο διάζωμα καταλήγοντας στο πλαϊνό μέρος του ενός φορτηγού. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, το μπροστινό μέρος του SUV που οδηγούσε, διαλύθηκε, αλλά ευτυχώς ο ίδιος βγήκε ελαφρά τραυματισμένος.

Το ατύχημα του Αλέξη Κούγια
Το ατύχημα του Αλέξη Κούγια LAMIAREPORT.GR

Προφανώς, σε αυτό βοήθησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε, το οποίο από όσο μπορούμε να διακρίνουμε από τις φωτογραφίες του ατυχήματος, πρόκειται για ένα Range Rover. Το τετρακίνητο πολυτελές SUV διακρίνεται για τη στιβαρή του κατασκευή αλλά και τον μεγάλο του όγκο, στοιχεία που προσδίδουν πολύ υψηλό επίπεδο παθητικής ασφάλειας και σίγουρα συνέβαλαν στην προστασία του Αλέξη Κούγια.

Land Rover
RANGE ROVER 2018

To συγκεκριμένο Range Rover βρίσκεται στην παραγωγή με μικρές αλλαγές και αναβαθμίσεις από το 2012, παίρνοντας τότε την κορυφαία διάκριση των 5 αστεριών στα crash test του Euro NCAP, ενώ έχει ήδη παρουσιαστεί ο αντικαταστάτης του και αναμένεται το 2022 και στην ελληνική αγορά.

Θυμίζουμε πως στα μέσα Οκτωβρίου, ο Αλέξης Κούγιας είχε εμπλακεί ξανά σε ατύχημα όταν έχασε τον έλεγχο της Porsche του ταξιδεύοντας προς Λάρισα.

Τροχαίο Αλέξη Κούγια: Τι αυτοκίνητο οδηγούσε και τι ρόλο έπαιξε στο να βγει σχεδόν αλώβητος από μέσα
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ
TAGS LAND ROVER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ