DS3

Τώρα το DS 3, το premium urban SUV, με νέα γκάμα εκδόσεων και καλύτερο εξοπλισμό

DS3 Premium Urban SUV
DS3 Premium Urban SUV DS

Η νέα γκάμα του DS3 διατηρεί το εκλεπτυσμένο στυλ, ενώ ενισχύεται εξοπλιστικά στις τρεις διαθέσιμες εκδόσεις Bastille, Performance Line και Esprit De Voyage.

H DS Automobiles προχωρά σε ανανέωση της γκάμας του DS 3, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά που κάνουν τo συγκεκριμένο μοντέλο να ξεχωρίζει στην κατηγορία Premium B-SUV. Με άξονες την πολυτέλεια, την τεχνολογική υπεροχή και το μοναδικά εκλεπτυσμένο στυλ, η νέα γκάμα του DS 3 πετυχαίνει για ακόμη μια φορά, την απόλυτη ισορροπία μεταξύ ποιότητας, πολυτέλειας, παρέχοντας ταυτόχρονα την καλύτερη δυναμική άνεση στην οδήγηση.

DS3 Premium Urban SUV
DS3 Premium Urban SUV DS


Διατηρώντας το ξεχωριστό της design, με τις σχεδιαστικές γραμμές να αναδεικνύουν την εκλεπτυσμένη σιλουέτα που παραπέμπει σε γλυπτό, η νέα γκάμα του DS 3 παρέχει στους επιβάτες, ένα επίπεδο πολυτέλειας που δεν είχε επιτευχθεί ποτέ στο παρελθόν σε αυτή την κατηγορία. Απευθύνεται σε αγοραστές που αναζητούν την αποκλειστικότητα και θέλουν να απολαμβάνουν ότι ακριβώς προσφέρουν τα μεγάλα SUV, αλλά σε compact διαστάσεις.

Σε επίπεδο εξοπλισμού, η νέα γκάμα του DS 3, προάγει την ευελιξία, την άνεση, την ασφάλεια και αίσθηση πολυτέλειας. Ακόμα και στην πρώτη έκδοση Bastille, ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης για εύκολη, άνετη και ασφαλή καθημερινότητα: Ηχομονωτικό παρμπρίζ, Οθόνη αφής 10,25” για το infotainment, ασύρματη σύνδεση Apple CarPlay και Android Auto, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7”, αυτόματο κλιματισμό και εσωτερικό ατμοσφαιρικό φωτισμό μεταξύ άλλων.

Οι οκτώ ενσωματωμένοι αερόσακοι, με στάνταρτ πίσω πλευρικούς επιπλέον των αερόσακων οροφής, αποτελούν ένα ακόμη χαρακτηριστικό της προσοχής που έχει δοθεί στην ασφάλεια. Το στάνταρτ σύστημα Advanced Traction Control (προγράμματα οδήγησης σε χιόνι, λάσπη, άμμο) με Hill Descent Assist (σύστημα υποβοήθησης κατάβασης), η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και οι μεγάλοι τροχοί (διαμέτρου 69 εκ) είναι οι σύμμαχοι για τις διαδρομές εκτός ασφάλτου.

DS3 Premium Urban SUV
DS3 Premium Urban SUV DS


Σημαντικό επίσης ότι διατίθεται σε 100% ηλεκτρική έκδοση με αυτονομία σε αστικό κύκλο WLTP έως 575Km καθώς και με μια ευρεία γκάμα θερμικών κινητήρων Βενζίνης ή Diesel χαμηλού κυβισμού και υψηλής απόδοσης. Όλοι οι θερμικοί κινητήρες συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων EAT8. Πέρα από τον πλούσιο εξοπλισμό της εισαγωγικής έκδοσης, στο DS 3 συναντάμε τεχνολογικές καινοτομίες, με κάποιες από αυτές να αποτελούν αποκλειστικότητα στην Premium Β SUV κατηγορία.

• DS MATRIX LED VISION: Οι προβολείς DS MATRIX LED VISION αποτελούνται από 3 προβολείς LED για τη λειτουργία διασταυρώσεως και έναν προβολέα MATRIX BEAM για τη λειτουργία μεγάλης σκάλας (εμβέλεια 335 μέτρα!), ο οποίος αποτελείται από 15 ανεξάρτητες μονάδες LED. Αυτές οι μονάδες ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται σταδιακά, ανάλογα με το περιβάλλον και την οδήγηση, που σκανάρονται από μία κάμερα που είναι τοποθετημένη στο επάνω μέρος του παρμπρίζ.

• DS DRIVE ASSIST: Το ημι-αυτόνομο σύστημα DS DRIVE ASSIST, είναι ένα βήμα πιο κοντά στην αυτόνομη οδήγηση. Αυτός ο καινοτόμος εξοπλισμός ρυθμίζει την ταχύτητα και την απόσταση σε σχέση με το προπορευόμενο όχημα και τοποθετεί με ακρίβεια το DS 3 στη λωρίδα κυκλοφορίας που έχει επιλέξει ο οδηγός, ενεργώντας στο τιμόνι. Βέβαια, επιτρέπει στον οδηγό να ανακτήσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου ανά πάσα στιγμή.

• ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΙΔΙ: Σε απόσταση 3 μέτρων, το όχημα αναγνωρίζει το κλειδί του οδηγού και ανάβουν τα εμπρός φώτα. Σε απόσταση 1,5 μέτρου, το όχημα ξεκλειδώνει, οι χειρολαβές των θυρών αναδύονται και οι καθρέφτες ανοίγουν αυτόματα. Τέλος, όταν ο οδηγός απομακρυνθεί σε απόσταση 2 μέτρων από το όχημα, οι χειρολαβές των θυρών και οι καθρέπτες αναδιπλώνονται και το όχημα κλειδώνει αυτόματα.

DS3 Premium Urban SUV
DS3 Premium Urban SUV DS


• EΝΕΡΓΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ 3ης ΓΕΝΙΑΣ: Βασικός εξοπλισμός σε όλη τη γκάμα του μοντέλου που εγγυάται την ασφαλή οδήγηση και την αποφυγή ακούσιας αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας. Επιπλέον το σύστημα νέας γενιάς που εξοπλίζει το DS 3, σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό του, βοηθά στη διατήρηση του οχήματος στη λωρίδα του ή εντός του δρόμου, καθώς λειτουργεί ακόμα και με μόνο μια διαγράμμιση ή με μια μερικώς «σβησμένη» διαγράμμιση αναγνωρίζοντας την άκρη του δρόμου.

• DS IRIS SYSTEM: Το DS 3, είναι το πρώτο όχημα της κατηγορίας B του ομίλου Stellantis που ενσωματώνει το νέο AI σύστημα (DS IRIS SYSTEM), το οποίο συναντάμε στο DS 4 και στο DS 7. Το διαισθητικό σύστημα Infotainment είναι πλήρως προσαρμόσιμο με widgets, προσφέρει 3D πλοήγηση, δωρεάν υπηρεσίες συνδεσιμότητας και περιλαμβάνει έναν προσωπικό βοηθό, την IRIS, που αναγνωρίζει φυσική ομιλία.

Οι πελάτες του DS 3 μπορούν να απολαμβάνουν το πρόγραμμα DS Assistance που τους παρέχει 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια. Επιπλέον, στο DS 3 παρέχονται 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

TAGS DS3 DS AUTOMOBILES ΑΓΟΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ